Kampaus

Hiuksesi ovat juhla-asusi kruunu.

Tarjoamme juhla- tai hääkampauspalveluita vain tilauksesta, joten olethan yhteydessä meihin mieluiten sähköpostitse.

Kampaukseen on aina tultava vastapestyillä puhtailla, kuivilla hiuksilla. Juhla- ja nutturakampausaikaan tai -hintaan ei ole sisällytetty hiusten pesemiseen ja kuivaamiseen tarvittavaa aikaa.

Espoo

Kampaus

Hiuksesi ovat juhla-asusi kruunu.

Tarjoamme juhla- tai hääkampauspalveluita vain tilauksesta, joten olethan yhteydessä meihin mieluiten sähköpostitse.

Kampaukseen on aina tultava vastapestyillä puhtailla, kuivilla hiuksilla. Juhla- ja nutturakampausaikaan tai -hintaan ei ole sisällytetty hiusten pesemiseen ja kuivaamiseen tarvittavaa aikaa.

Espoo

HUOM! Tarjoamme juhla- tai hääkampauspalveluita vain tilauksesta, joten olethan yhteydessä meihin mieluiten sähköpostitse.

Mikä on juhlakampauksen hinta?

Kampauksille ei ole yksiselitteistä hinnastoa, sillä kampauksen hinnan määrittelevät mm:

  • hiusten pituus ja paksuus
  • kampauksen tekemiseen tarvittavan ajan määrä
  • kampauksen tyyli ja vaikeusaste

Kampauksen tarkan hinta-arvion voit saada, kun käyt meillä 15 minuutin konsultaatiossa, jossa pääset kampaajan kanssa yhdessä katsomaan mitä olit hiuksiisi ajatellut ja mitä kampaukseltasi toivot.

Mitä tarkoittaa koekampaus tai koemeikki?

Koemeikki- ja koekampausajat ovat suunnitteluaikoja. Niissä katsotaan läpi kampaus- ja meikkitoiveet, kampaaja näkee ja tuntee asiakkaan hiukset käytännössä ja tällöin poissuljetaan kaikki mahdollisesti ei-toteuttamiskelpoiset kampaussuunnitelmat. Meikissä kokeillaan värejä ja voidaan keskittyä joihinkin yksityiskohtiin, jos asiakasta jokin asia erityisesti mietityttää.

Koemeikki ja koekampaus eivät ole kokonaiset ja täydelliset meikki ja kampaus. Suunnitteluun varataan vähemmän aikaa ja tällöin tarkoituksena on suorittaa vain toteutettavan työn suunnittelu. Siksi koemeikille ja koekampaukselle laskettu hinta on huomattavasti edullisempi, kuin varsinaiset meikki ja kampaus.

Entä jos haluan, että minulle tehdään koekampauksena täydellinen kampaus tai koemeikkinä täydellinen meikki?

Halutessasi koekampauksen tilalle voit ottaa koko kampauksen täydellisesti toteutettuna. Tuolloin koekampaukseen varataan täysi kampausaika kaksi tuntia ja sen hinta on normaali juhlakampauksen hinta. Samoin voi toimia myös meikin kanssa.

Hääpäivän tai muun juhlapäivän aikataulutus?

Hää- ja juhlapäivien aikataulutukseen antaisimme vinkiksi seuraavan: vaativa nutturakampaus vie karkeasti arvioiden yleensä noin 2h aikaa ja juhla-/häämeikki 1h. Nämä ajat ovat vain suuntaa antavia, sillä pitkän ja paksun tukan työstäminen esim. sileälle nutturalle voi olla huomattavasti pitkäkestoisempi ja vaativampi prosessi, kuin lyhyen ja ohuen tukan kihartaminen laineille.

Sama pätee myös meikin kanssa. Toisen ajatus häämeikistä voi olla on täydellinen valojen, varjostusten ja ripsitupsujen kera tehty meikki, kun taas toisen käsitys juhlameikistä käsittää vain luonnollisen ja kestävän pohjameikin ja huulikiillon. Luonnollisesti myös oma ihon kunto määrittelee paljon meikkipohjan tekemiseen vaadittavaa aikaa.

Useampaa kampausta tehdessä, esim. morsian+kaaso(t), niitä pystytään tekemään jonkin verran limittäin, mutta silti aikaa on hyvä varata mieluummin reilummin, ettei tule kiire kirkkoon 😉

Voinko saada meikistä ja kampauksesta tarjouksen?

Jokainen meikki ja jokainen kampaus on uniikki käsintehty työ. Jokaiseen meikkiin ja jokaiseen kampaukseen meidän ammattitaitoiset tekijämme panostavat parhaan tietonsa, taitonsa, luovuutensa ja osaamisensa, jotta lopputuloksena olisi kaunein mahdollinen morsian tai muu juhlapäiväänsä viettävä prinsessa. Vaikka asiakkaita tulisi meille kerralla monta samasta seurueesta, eivät tekijämme kuitenkaan voi yhdenkään asiakkaan kohdalla ”oikoa mutkia” ja tehdä kenenkään meikkiä tai kampausta yhtään sen nopeammin, sillä haluamme panostaa jokaiseen asiakkaaseemme aina kaiken osaamisemme ja luovuutemme parhaan mahdollisen lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Jokainen meikki ja jokainen kampaus vaatii tekijältään täyden ajankäytön ja täyden keskittymisen kulloiseenkin työhön kerrallaan. Meikkejä ja kampauksia ei voida tehdä liukuhihnalta ja normaalia nopeammin sillä perusteella, että meikattavia ja kammattavia tulee samasta seurueesta useampia. Tästä syystä niille ei myöskään lasketa pakettihintoja, vaan nämä uniikit työt tehdään aina voimassaolevan hinnaston mukaan.

Mitä muuta on kampauksesta hyvä tietää?

Kampaukseen on aina tultava vastapestyillä puhtailla, kuivilla hiuksilla. Juhla- ja nutturakampausaikaan ei ole sisällytetty hiusten pesemiseen ja kuivaamiseen tarvittavaa aikaa.