Kauneushoitola Espoo Matinkylä

Kauneuskeskus Fenix Espoo sijaitsee Espoon Matinkylässä, katutasossa, kauppakeskus Iso Omenan pääsisäänkäyntiä vastapäätä.

Kauneuskeskus Fenix Espoon palveluista löydät kattavan monipuoliset kauneushoitola-, kynsistudio- ja parturi-kampaamopalvelut.

Täytettyämme 2020 kunnioitettavat 15 vuotta, päätimme toteuttaa täydellisen brändiuudistuksen. Visuaalinen ilmeemme koki mittavan muutoksen ja päivitetty Fenix näki päivänvalon kevään 2020 aikana. Samalla remontoimme koko 130m2 liiketilamme, tarjotaksemme teille vielä rauhallisemman ja seesteisemmän hoitokokemuksen.

Kauneushoitola Espoo Matinkylä

Kauneuskeskus Fenix Espoo sijaitsee Espoon Matinkylässä, katutasossa, kauppakeskus Iso Omenan pääsisäänkäyntiä vastapäätä. 

Kauneuskeskus Fenix Espoon palveluista löydät kattavan monipuoliset kauneushoitola-, kynsistudio- ja parturi-kampaamopalvelut.

Täytettyämme 2020 kunnioitettavat 15 vuotta, päätimme toteuttaa täydellisen brändiuudistuksen. Visuaalinen ilmeemme koki mittavan muutoksen ja päivitetty Fenix näki päivänvalon kevään 2020 aikana. Samalla remontoimme koko 130m2 liiketilamme, tarjotaksemme teille vielä rauhallisemman ja seesteisemmän hoitokokemuksen.

Kauneuskeskus Fenix Espoo on ensimmäinen Fenix-hoitoloista ja se on perustettu vuonna 2005.

Nykyisiin tiloihimme muutimme vuonna 2013.

Espoon Matinkylän toimipisteemme on aina tarjonnut paitsi kauneushoitola- myös parturi-kampaamo- ja kynsistudiopalveluita.  Tästä aiomme pitää kiinni jatkossakin.

Kauneushoitolamme Matinkylässä tarjoaa palvelumenussaan mm. seuraavat ihanat hoidot: kasvohoito, HydraFacial, timanttimikrohionta, ihopuhdistus, mikroneulaus, jalkahoito, ripset ja kulmat, Yumi Lashes -kestotaivutus, Yumi Brows -kulmien laminointi, sokerointi, intialainen päähieronta, ripsien pidennys.

Espoon kynsistudiostamme saat geelikynnet, geelilakkaukset sormiin ja varpaisiin, sekä manikyyrit.

Parturi-kampaamossamme pääset nauttimaan ihanasta hierovasta pesupaikasta, yhdessä rentouttavan päähieronnan kanssa. Parturikampaamomme palvelutarjontaan kuuluvat leikkaukkset, värjäykset, permanentit ja hiustenpidennykset.

AUKIOLOAJAT

  • MA-PE 8-21
  • LA 8-14
  • SU Sopimuksen mukaan

KOKEMUKSIA FENIXIN ESPOON ISON OMENAN HOITOLASTA

”Ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelu. Kosmetologi suositteli hoitoa, joka sopisi minun kasvoilleni. Kertoi myös hoitoa tehdessä työvaiheet, josta pidin. Erittäin rentoututtava ja miellyttävä hoito.”

H.F.

Tanja on ehdottomasti paras kosmetologi, jonka hoitoihin on aina niin ihana tulla hemmoteltavaksi!

S.K.

Aika yhtä ammattitaitoinen lopputulos, ihana asenne ja superhauskaa myös! ??

M.V.

Lauran työnjälki oli erinomainen, mutta parasta oli se että meillä oli hyvin samanlainen näkemys millaiset kulmista tulee. En ollut aiemmin käynyt kulmien laminoinnissa, joten jännitin hieman näyttääkö lopputulos tarpeeksi luonnolliselta. Ripset ja kulmat ovat paljon paremmat, kuin osasin odotaakaan!

K.T.

Jokaisella kerralla, heti ensi käynniltä lähtien, brassisokeroinnissa tulee luonteva tunnelma, vaikka itse sokerointi on monella tapaa tukala paikka. Pidän siitä että tulos on viimeisteltyä ja raha saa vastineen palvelulle. Erityisen ihailtava lisä on Roosan muisti. Hän muistaa vaikka aikaa edellisestä käynnistä olisi vähän enemmänkin aikaa. Tulee erityinen olo ❤️

M.T.

Sain hiuksiini kauniin vaalean värin ja hyvän leikkauksen, Tunsin virkistyväni ja suorastaan nuortuvani. Kiitos!

A.H.

Minna on aina ystävällinen, keskittynyt ja tarkka. Työnjälki on poikkeuksetta huippuluokkaa. Todellinen kauneuden ammattilainen!

S.W.

Tanja on ihan paras! Oman työnsä ja asiakaspalvelun ammattilainen. Toista samanlaista ei ole tullut vielä vastaan.

M.E.

En yleensä viihdy kauneussalongeissa, mutta Sallamaarin kova ammatillinen osaaminen ja ei-sössöttävä juttelu varmistivat, että tulen varmasti uudestaan!

R.T.

Sinulla on mahtava ote asiakaspalvelijana ja erityisesti ihmisenä! Olen supertyytyväinen ja missään kohtaa minulle ei tullut epävarmaa tai epämukavaa oloa, päinvastoin: olo oli turvallinen ammattilaisen käsissä.

Y.A.

Minna on super taitava ja tarkka työssään, kiitos aina tasalaatuisesta taatusta laadusta. Lisäksi on todella miellyttävä persoona.

C.W.

Hanna oli erinomainen asiakaspalvelija. Hän neuvoi monessa asiassa ja antoi vinkkejä. Ei tarvinnut häpeillä mitään ja tunnelma oli muutenkin rento. Liikkeen tilat olivat nykyaikaiset ja siistit. Mukava kokemus, tulen jatkossakin käymään.

T.T.

Toimenpide hoitui erittäin ammattimaisesti ja ’pelättyä’ kivuttomamminkin. Epäilen, ettei sitä juurikaan paremmin voida suorittaa. Kiitos !”

M.J.

Koko hoitokokemus ihan vastaanotosta lähtien oli ihana, ammattitaitoinen ja rentouttava. Kuvittelin, että tulen puhdistukseen joka on mitä se on – tarkoitus vaan puhdistaa kasvot kunnolla mutta sainkin ihanan rentouttavan kokonaisvaltaisen elämyksen. Kiitos paljon!
Hoitajalla oli lempeä ihana tyyli ja pidin kovasti kun hän kertoi koko hoidon ajan mitä seuraavaksi tapahtuu ja miltä sen pitäisi tuntua. Oli hyvä idea ottaa aika iltaan ja jatkaa siitä kotiin jatkamaan rentoa oloa.

K.E.

Janninan luona aika kuluu jopa liian nopeasti. Hän on erittäin ystävällinen, hauska, huumorintajuinen ja äärimmäisen ammattitaitoinen. Hänellä on helppo käydä, koska hän luo jännitteettömän ja avoimen ilmapiirin.

J.H.

Harvoin, jos koskaan, olen tavannut näin erinomaista osaamista! Ammatillinen kädentaito mestarillista. Ihmisen, asiakkaan, kohtaaminen konstailematonta ja vuorovaikutustaidot niin hyvät, että saa ”sielunhoidon” samaan hintaan!”

K.K.

Luxus-hoitoni oli todella ihana ja rentouttava hoito, tuli ehdottomasti tarpeeseen! Laura oli tosi mukava ja asiantunteva. Oli tosi kiva, kun sain häneltä paljon hyviä neuvoja oman ihoni hoitoon. Kiitos paljon teille. 🙂 Tulen ehdottomasti uudestaan!

R.N.

”Aina ystävällinen palvelu ja nyt upeat ripset Yumi Lashes kestotaivutuksella. Suosittelen lämpimästi, kiitos Anette!”

P.R.

Ihana ja rentouttava hoito! Iho tuntui heti hoidon jälkeen voivan paremmin ja näytti seuraavana aamuna todella hyvältä? Todella ammattimainen tekijä, joka selkeästi osasi asiansa! Saatte minusta varmasti vakkarin 🙂

M.I.

Olin ensimmäisessä brasilialaisessani ja vielä raskausviikolla 36. Asiointi oli vaivatonta ja miellyttävää. Käsittelyn minulle teki Roosa K joka oli erittäin ammattimainen ja työskenteli rauhallisella ja taitavalla otteella. Käynnistä jäi tosi hyvä muisto enkä epäröi tulla uudestaan.

M.K.

Näistä Fenix-käynneistä on muodostunut kyllä yksi kuukauden kohokohta ✨ Ootte parhaita ✨ Ammattitaitoisen hoidon lisäksi saa superystävällistä palvelua ja ovesta poistuu aina paremmalla fiiliksellä, kuin sisään tullessa ?

L.K.

Todella mukava ja ammattitaitoinen kosmetologi. Kertoi hoidon yhteydessä tuotteiden vaikutuksista ihoon. Ihana kokemus kaikin puolin.

C.J.

Anoppini kävi hiusten leikkauksessa ja oli kovin tyytyväinen saamaansa palveluun. Kehui vielä kotona, kuinka ammattitaitoinen kampaaja oli olut ja kampaamossa vallitsi mukava rauhallinen, kiireetön ja esteettisestikin kaunis tunnelma! kiitos vielä teille mukavasta kokemuksesta!

S.S.

En muista aikaa, jolloin Janninan luona ei olisi aivan ihana käydä. Oli se hoito mikä vaan lähden aina iloisena ja tyytyväisenä pois, sekä hoitoon että mahtavaan seuraan. Kiitos tuhannesti ihana. 🙂

D.A-H.

Minnan antama kokovartalon tuoksuhierontahoito oli todellakin erittäin rentouttava, miellyttävä ja virkistävä kokemus. Kaikki työkiireet unohtuivat tyystin. Minna loi hoidossa rauhallisen ilmapiirin täydellistä lepoa varten. Hieronnan jälkeen olo oli/on fantastinen. Kiitos Minna!

J.H.

Olen tosi tyytyväinen työn tulokseen. Hiukseni raidoitettiin tukan harmaantumattoman osan alueelta sekä pitkähköiden hiusten latvat leikattiin ja kevennettiin tyylikkäästi takaa läheltä latvoja. Tahtotilaani kuunneltiin tarkalla korvalla ja palvelu oli oikein ystävällistä.

S.K.

Väristä tuli upea! Ja leikkaus onnistuu aina.

M.R.

Todella ystävällinen, ammattitaitoinen ja miellyttävä palvelu, vaikka kyse oli mikroneulaushoidosta niin kokemus oli hyvin rentouttava.

S.L.

Jälleen kerran huippupalvelua:) Jannina on aina ajoissa, hänen asiakaspalvelunsa on ystävällistä ja hän saa asiakkaan rentoutumaan vaikka toimenpide onkin hieman kivulias! Huippu ammattilainen!!!

P.T.

Kiitos aivan mahtavasta, osaavasta ja sydämellisestä palvelusta. Nuorelle tyttärelleni korvisten laitto oli todella iso asia ja teitte siitä erityisen. Kiitos ja nähdään varmasti tulevaisuudessakin!

E.F.

Huippuhyvää palvelua aina ja tämä perustuu yli 10 vuoden kokemukseen samasta paikasta.

M.I.

Aivan sairaan mukava oli käydä sokeroinnissa täällä ja varmasti tulen uudestaankin. Asiakaskokemuksena yksi parhaita missä olen käynyt. Oli niin mukavaa seurallista ja helppoa höpöttelyä siinä sokeroinnin lomassa ja työnjälki ammattimainen ja vaikka se vähän sattuukin, niin olisi voinut viettää enemmänkin aikaa ihan vaan kun oli niin mukava tyyppi 😀 sääli että karvat kasvaa niin hitaasti niin joutuu odottamaan taas ensi kertaa tai miettiä mistä karvoista seuraavaksi luopuu 🙂 6/5

M.M.

Brassi, parasta mitä Fenixissä voi tapahtua ilman housuja. Kiitos Marjo.

M.S.

Olen käynyt ainakin kuudella eri brassi tekijällä ja Roosa K on mielestäni paras! Osaa tehdä brassin kivuttomasti ja nopeasti. Teki myös kulmat juuri niinkuin pyysin ja olen erittäin tyytyväinen. Kiitos!

L.S.

Puolentoista vuoden jälkeen oli luxusta käydä kampaajalla, kun hiukset olivat kasvaneet paljon pituutta. Taidokkaan leikkauksen jälkeen hiuksista tuli siistit ja tyylikkäät. Olen tosi tyytyväinen.

K.P.

Kiitos paljon ihanasta hoidosta ja rentouttavasta hieronnasta, sekä kannustavasta otteesta ongelmaihoni kanssa.

T.C.

Takuu varmaa laatua saa aina Heidiltä. Kiitos ja nähdään taas???

J.S.

Hanna teki ihmeitä 45-vuotiaalle kotiäidille Luxus-kasvohoidolla ja valoisan persoonansa ansiosta hän onnistui vakuuttamaan minulle myös uusien hoitojen kokeilemista.

K.Y.

Oli taas mukavaa käydä . Jutut jatkuu siitä, mihin viimeksi jäätiin ja pää tulee kuntoon ammatillisen taidokkaasti. Superhienoa, kiitos Heidi!

R.N.

Minnan otteista huomaa, että oikea ihminen on on alalla – näppituntuma ja tarkkuus sekä asenne erinomaista! On kuin uudestisyntynyt olo taas, kiitokset!

A.A.

Viveka on todella ammattitaitoinen ja erinomainen asiakastyössä. Olin erittäin tyytyväinen hänen työnsä jälkeen ja samoin mukavaa ilmapiiriin, jonka hän loi työskennellessään. On kiva tavata ammattilainen, joka on oikealla alalla.

M.S.

Iso suositus! Ensimmäistä kertaa toimenpiteessä, ja siitä jäi heti positiivinen fiilis.

A.P.

Erittäin ammattitaitoinen, sokerointi käy käden käänteessä, on helppoa ja vaivatonta. Ihana ihminen ja aina kiva tunnelma. Todellinen asiakaspalvelun aarre.

T.K.

Kiitos Minnalle erittäin hyvästä palvelusta. Lopputulos oli aivan ihana. Kävin kulmien laminoinnissa ja niistä tuli paljon paremmat kuin osasin edes toivoa. Sain juuri sen malliset kulmat kuin olen aina halunnutkin, olin jo ajatellut että niistä ei saa sellasia, mutta hienosti onnistui ammattilaisen tekemänä. 🙂

S.R.

Laura oli ihana asiakaspalvelija ja kasvohoito oli erittäin onnistunut!

S.P.

Olin erittäin tyytyväinen käyntiini. Kosmetologi oli erittäin hyvä ja ammattitaitoinen. Varmasti tulen käymään hänen vastaanotollaan jatkossakin. Sanoisin jopa, että hän oli paras kosmetologi, jolla koskaan olen käynyt. Tämä tarkoittaa erittäin hyvää hoitoa ja hyvin miellyttävää asiakkaan kohtaamista.

T.K.

Yllätin ystäväni täydellisellä kasvohoidolla ja kyllä tuli niin tyytyväinen ystävä takaisin. Oli todella tyytyväinen Sallamaarin tekemään kasvohoitoon.

L.P.

Jannina on erittäin ystävällinen, ammattitaitoinen, hauska sekä huumorintajuinen. Hänen luokse on helppo tulla. Hän muistaa asiakkaan henkilönä.

J.H.

Todella nautinnollinen hemmottelukasvohoito Lauran toimesta; ihanat hieronnat ja lempeän tehokas hoito, ja rentouttava tunnelma. Tulen ehdottomasti uudestaan!

J.K.

”Todella hyvää palvelua ja otettiin hyvin huomioon se, että olin ensimmäistä kertaa sokeroinnista”

C.V.

Viveka oli ihana, asiantunteva ja huomioiva. Kokemus täys 10!

L.H.

Ammattitaitoinen ja ystävällinen kosmetologi. Hoito oli rentouttava ja sain hyviä vinkkejä. Tulen uudelleen ja suosittelen muillekin lämpimästi.

M.S.

Heidi, olet aivan ihana kampaaja, olen aina ollut tosi tyytyväinen työhösi ja kanssasi on aina mukava rupatella kaikesta.

I.V.

Ensimmäinen brassi jännitti todella paljon. Pian huomasin, että turhaan. Palvelu oli todella ammattimaista, rauhallista ja rentoa. Ensimmäinen kerta ei varmasti jää viimeiseksi.

M.H.

Todella hyvää palvelua. Minut pidettiin koko ajan ajantasalla mitä tehdään seuraavaksi ja tunnelma oli todella mukava ja rentouttava. Taisin melkein nukahtaa tuoliinkin. Kulmista ja ripsistä tuli todella ihanat! Tulen varmasti uudelleen. ?

M.S.

Ihana palvelu! Hieronta naamion aikana sekä kulmakarvojen siistiminen oli ihanaa extraa, jota ei monessa paikassa saa ?

H.K.

ESPOOSSA SINUA PALVELEVAT

Parturi-kampaajat, kosmetologit, meikkaaja-maskeeraajat ja kynsiteknikot

Kynsiartisti
CIDESCO -kosmetologi
(jag betjänar också på svenska)