Image Skincare -kasvohoidot

Tehokkaat kuorintahoidot ihon eri ongelmiin.

Image Skincare O2 LIFT™ -kirkastava ja elvyttävä happihoito

Luxus-hoito, joka vie ihoon happea, kasvien kantasoluja, peptidejä, ja korkeita pitoisuuksia entsymaattisia kasviuutteita, tehden ihon kuulakkaan raikkaaksi ja eloisan uudistuneeksi.

 

 

HELLÄVARAISET HEDELMÄKUORINNAT

 

ORMEDIC LIFT™

Papaijan, ananaksen ja mangon muodostama hapoton yhdiste kuorii, tasapainottaa, elvyttää ja uudistaa ihon luonnollisen kauneuden. Puhtaimmat orgaaniset ainesosat yhdessä kosmeseuttisen tehokkuuden kanssa hoitavat ihoa luonnollisen hellävaraisesti.

 

SIGNATURE FACELIFT™

Tuotesarjamme tavaramerkkihoito muuttaa ihosi ulkonäön vain yhdellä hoitokerralla. C-vitamiini, Alfa- ja Betahydroksihapot, sekä hellävaraiset mutta tehokkaat entsyymit nopeuttavat uusien ihosolujen muodostumista, tehden ihosi heti kirkkaammaksi, kuulaammaksi ja raikkaammaksi. Sopii kaikille ihotyypeille; myös rosacealle ja herkälle iholle.

 

 

 

TEHOKKAAT KEMIALLISET KUORINNAT

 

LIGHTENING LIFT PEEL™

Erittäin tehokas hoito, jossa maitohapon ja kojihapon sekä vaalentavien ja kirkastavien ainesosien muodostama yhdiste auttaa vähentämään pigmenttihäiriöitä ja rosaceasta johtuvaa punoitusta.

 

WRINKLE LIFT PEEL™

Äärimmäisen tehokkaasti uudistava hoito, joka glykolihapon ja retinoli yhdisteen avulla madaltaa ja häivyttää juonteita, kiinteyttäen ja elvyttäen ihoa voimakkaasti.

 

ACNE LIFT PEEL™

Tulehdusta parantavia ainesosia sisältävä, voimakas alfa- ja betahydroksihappojen yhdistelmä, joka hoitaa ja parantaa tehokkaasti aknen aiheuttamia ihovaurioita.

 

BETA LIFT PEEL™

Vahva betahydroksihappohoito, joka nopeasti ja tehokkaasti hoitaa III ja IV tason aknea ja edistää ihon paranemista.

 

PERFECTION LIFT PEEL™

Ainutlaatuinen kuorivista ainesosista, vahvoista antioksidanteista, korjaavista peptideistä ja kasvien kantasoluista kehitetty ”täydellisyyteen tähtäävä” yhdiste, jolla hoidetaan voimakkaasti pigmentoitunutta, aknen vaurioittamaa ja näkyvästi ikääntynyttä ihoa.

IMAGE Skincaren kotisivuille