Image Skincare

Kauneudenhoidon edistyksellisintä ihonhoitoa.

Image Skincare -sarjan kantava hoitoajatus on ”Image Now. Age Later.” eli ikäänny myöhemmin. Image Skincare-sarjan tuotteissa on keskitytty erityisesti raaka-aineisiin, niiden pitoisuuksiin, puhtauteen ja ennen kaikkea aivan uuteen, uraa uurtavaan, vain Image Skincaren käytössä olevaan vektoriteknologiaan.

Image Skincare –tuotteisiin on valittu vain markkinoiden parhaita raaka-aineita. Tuotteiden vaikuttavina ainesosina ovat mm. omenan ja edelweissin kantasolut, retinoli, AHA-hapot, peptidit, C-vitamiini useassa eri muodossaan sekä erilaiset kasviuutteet. Image Skincare -ihonhoitotuotteista et löydä parabeeneja, hajusteita tai petrokemian tuotteita. Kaikki tuotteiden värit ja tuoksut tulevat suoraan luonnon eteerisistä öljyistä. Huokosia tukkivia komedogeenisiä ainesosia tuotteet eivät sisällä lainkaan.

 

AGELESS

Ageless on anti-aging tuotelinja, joka suojaa ihoa erityisesti ympäristötekijöiden aiheuttamaa ikääntymistä vastaan ja auttaa korjaamaan mm. valovanhenemisesta ja hyperpigmentoitumisesta aiheutunutta ihon sameutta ja elottomuutta.

 

VITAL C

Kuivan ja kosteuden puutteesta kärsivän, herkän ja rosacea ihon tuotelinja. Stressaantuneelle, elottomalle ja värittömälle iholle. Hellävarainen, mutta tehokas tuotelinja, joka hoitaa ja ravitsee väsynyttä ihoa.

 

ORMEDIC®

Hellävarainen orgaaninen linja tasapainoisen ja terveen ihon saavuttamiseksi. Puhtaimmat orgaaniset ainesosat yhdessä kosmeseuttisen tehokkuuden kanssa, hellivät ja hoitavat ihoa tehokkaasti.

 

CLEAR CELL

Äärimmäisen tehokas tuotelinja epäpuhtaan ja akneihon hoitoon. Vähentää tulehduksia ja ylimääräisen rasvan määrää ihossa sekä puhdistaa ja desinfioi huokosia.

 

THE MAX

Suurimman mahdollisen tehokkuuden saavuttamiseksi kehitetty tuotelinja, joka auttaa korjaamaan ihossa tapahtuneita vaurioita, ehkäisemään uusien syntyä ja ravitsemaan ihoa sen hyvinvoinnin maksimoimiseksi.

 

PREVENTION +

Kantasoluteknologiaa, anti-oksidantteja ja kasviuutteita hyödyntävä korkeiden SPF kertoimien tuotelinja kosteuttamaan, suojaamaan ja ravitsemaan ihoa.

 

BODY SPA

Kokonaisvaltaiseen kehon hyvinvointiin. Body spa –tuotteet hidastavat ihon ikääntymistä, kiinteyttävät, kuorivat ja tarvittaessa saavat iholle myös kauniin päivettyneen värin.

 

ILUMA

Kirkastava tuotelinja ihon kuulauden ja raikkauden esiintuomiseksi ja sädehtivän lopputuloksen luomiseksi.

 

I CONCEAL

Ihon sävyä tasoittava, ohut, täysin peittävä, vedenkestävä ja hoitava meikkivoide. Peittää hyperpigmentaation, punoituksen ja rosacean. Voidaan käyttää akneiholle ja aknearpien peittämiseen, mustelmien tai arpien päälle, kasvohoidon, laser-hoidon, pigmentointien, injektiohoitojen sekä kirurgisten operaatioiden jälkeen.

IMAGE Skincare kotisivuille