Kasvohoidot

Kasvohoitoja hemmottelevista Tuhkimo-hoidoista aina tehokkaisiin kuorintoihin ja neulauksiin asti.
Useimmin kysytty kasvohoito-kysymyksemme:

”Mikä kasvohoito sopii minulle?

Olen  XX-vuotias ja minulla on kuiva / rasvainen / ikääntynyt iho ja finnejä / mustapäitä / arpia / miliumeja / pigmenttihäiriöitä / juonteita / ryppyjä.

Mitä kasvohoitoa suosittelette minulle?”

Aluksi:

Kasvohoitoa ei voi varsinaisesti suositella sähköpostin/puhelimen välityksellä kenellekään, sillä juuri Sinun ihollesi parhaan hoidon voi valita vain hoitava kosmetologi Sinun ihosi nähtyään. Yleispätevänä hoitona voimme kuitenkin suositella täydellistä kasvohoitoa, joka sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, varsinaisen ihonpuhdistuksen tai timanttihionnan, kasvohieronnan ja naamion. Se on aina varma valinta ja sen puitteissa voidaan ja ehditään tehdä vaikka mitä, myös vaihtamaan hoito vaikka lennossa toiseen hoitoon, jos ihon tarve niin vaatii. Mutta kuten sanottu, juuri Sinulle sopiva kasvohoito selviää parhaiten vasta, kun hoitava kosmetologi näkee Sinut.

Arvista:

Mikään konsti ei ole varmaa arpien pois saamiseksi. Millään hoidolla ei voida luvata varmaa arpien pois saamista. Arpia voidaan yrittää hioa, madaltaa ja silottaa ja varmaa on, että timanttimikrohionta tai  kemiallinen kuorinta eivät ainakaan arpia pahenna. Mutta arpien pois saamista niillä tai millään muullakaan hoidolla ei voida luvata. Timanttimikrohionta ja kemiallinen kuorinta vaikuttavat varmasti suotuisasti arpiin, mutta kuinka radikaalisti ne toimivat, sitä ei etukäteen pysty kukaan sanomaan. Mitä tuoreempina arpia aletaan hoitamaan, sitä paremmat mahdollisuudet niiden parantumiseen on vaikuttaa.

Pigmenttihäiriöistä, aknesta, epäpuhtauksista, rypyistä ja juonteista:

Pigmenttihäiriöihin, akneen, miliumeihin ja muihin epäpuhtauksiin, kuin myös ryppyihin ja juonteisiin, pätee täsmälleen samat lainalaisuudet, kuin arpiin. Erilaisia, erittäin tehokkaitakin hoitoja, on meillä tarjolla pilvin pimein. Mutta kuinka hyvin ne toimivat juuri Sinun yksilölliseen ja ainutlaatuiseen ihoosi, sen näkee vain hoitoja kokeilemalla ja useimmiten vielä sarjahoidoilla.

Sananen ihon kotihoidosta ja kotihoitotuotteista:

Ihon kotihoitoa voisi verrata lenkkeilyyn: jos käyt 1-2 kertaa vuodessa lenkillä, et voi odottaa tuloksia kuntosi paranemisessa tai kehosi kiinteytymisessä, sillä toki ymmärrät säännöllisyyden merkityksen tässä yhteydessä. Tuloksia tulee vain säännöllisellä lenkkeilyllä. Ihonhoitoa voisi verrata myös hampaiden hoitoon: jos käyt hammaslääkärillä 1-2 kertaa vuodessa ja lopun ajan jätät hampaasi hoitamatta, niin tiedät varmasti, että tällaisella hoidolla eivät hampaasi pysy kunnossa. Hampaat on pestävä päivittäin kahdesti päivässä, muuten hoidon laiminlyönti näkyy hampaidesi kunnossa nopeasti.

Ihon hoitoon pätee täsmälleen sama sääntö: tehokas kotihoito päivittäin, aamuin illoin, oikeilla tuotteilla, antaa Sinulle ihonhoidollisesti parhaat tulokset. Kasvohoito silloin tällöin on hyvä lisä, mutta se ei ole ihmeitä tekevä taikatemppu, joka pelastaisi muuten vähäiselle hoidolle jääneen ihon. Meiltä saat heti ensimmäisen hoitosi yhteydessä tarvittaessa kirjalliset kotihoitotuotesuositukset mukaasi, joten umpimähkään ei kannata -eikä tarvitse- kempparihyllyjen väliin lähteä yksin tuotteita valitsemaan. Saat aivan varmasti kaiken tarvitsemasi meiltä ja lisäksi ammattilaisen opastuksen kaupan päälle. Kuuntele siis, mitä kosmetologisi sinulle kertoo. Hän ajattelee aidosti ihosi parasta.

Lopuksi:

Suosittelemme Sinua rohkeasti varaamaan ajan kasvohoitoon, aluksi vaikka meidän ”täydelliseen kasvohoitoomme”. Hoitavan kosmetologin kanssa voitte sitten heti hoitoaikasi alkajaisiksi valita Sinulle parhaiten sopivan kasvohoidon sen perusteella, miltä ihosi juuri nyt näyttää ja mitä kosmetologisi siihen suosittelee.

Ajanvaraukseen pääset kätevästi tästä

Kasvohoitojemme sisällöt

Pisin hoito ei aina ole se tehokkain. Tehokkaimmat hoidot tulevat kompakteissa paketeissa.

Täydellinen kasvohoito
 

Mikä: suosituin kasvohoitomme, joka sisältää kaiken tarpeellisen ihosi hoitamiseksi.

Kenelle: hoito räätälöidään aina ihotyypin ja ihon vaatimusten mukaan, joten hoito sopii kaikille ja kaikenikäisille.

Mitä se sisältää: alkupuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus (mekaanisesti TAI ultraäänellä) TAI timanttimikrohionta, kulmien siistiminen, kasvohieronta, naamio, seerumit ja hoitovoiteet.

Kauanko se kestää: n. 70min

Hemmottelu kasvohoito
 

Mikä: hemmotteleva kasvohoito, joka on eroaa täydellisestä kasvohoidosta vain ihonpuhdistusosuuden puuttumisella.

Kenelle: iholle, jossa ei ole puhdistettavaa. Hoito räätälöidään aina ihotyypin ja ihon vaatimusten mukaan, joten hoito sopii kaikille ja kaikenikäisille.

Mitä se sisältää: alkupuhdistus, kuorinta, kulmien siistiminen, kasvohieronta, naamio, seerumit ja hoitovoiteet.

Huomioitavaa: tämä on erinomainen hoito nuorelle, joka vasta tutustuu kasvohoitoihin, tai ikääntyneemmälle, jonka iho ei enää vaadi ihonpuhdistusta. Erinomainen lahjakortti-hoito!

Kauanko se kestää: n. 55min

Luxus-kasvohoito
 

Mikä: täydellisen kasvohoidon pidempi ja hemmottelevampi versio.

Kenelle: hoito räätälöidään aina ihotyypin ja ihon vaatimusten mukaan, joten hoito sopii kaikille ja kaikenikäisille.

Mitä se sisältää: rentouttava selkähieronta, alkupuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus, kulmien siistiminen, kasvohieronta, silmänympäryshoito, naamio, seerumit ja hoitovoiteet.

Huomioitavaa: täydellinen lahjakorttihoito.

Kauanko se kestää: n. 85min

Tuhkimo-kasvohoito
 

Mikä: täydellisin, hemmottelevin ja rentouttavin kasvohoito, jossa Tuhkimosta tulee Prinsessa.

Kenelle: hoito räätälöidään aina ihotyypin ja ihon vaatimusten mukaan, joten hoito sopii kaikille ja kaikenikäisille.

Mitä se sisältää: rentouttava selkähieronta, alkupuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus, ripsien ja kulmien kestovärjäys, kulmien siistiminen, kasvohieronta, ihon tarpeiden mukainen tehoseerumi, silmänympäryshoito, tehonaamio, seerumit ja hoitovoiteet, sekä tarvittaessa ylähuulen ja leuan sokerointi.

Huomioitavaa: täydellinen lahjakorttihoito.

Kauanko se kestää: n. 115 min

Ihonpuhdistus
 

Mikä: hoito, jossa keskitytään epäpuhtauksien poistamiseen ihosta, tähän hoitoon ei kuulu rentouttavaa kasvohierontaa. Sonoscrub- ultraääni-ihonpuhdistushoito irrottaa iholta kuolleen sarveissolukon ja jättää ihonpinnan sametinpehmeäksi. Syväpuhdistusvaihe liuottaa ja pehmittää huokosissa olevan talin, rasvan ja muut epäpuhtaudet täysin kivutta, jättämättä jälkeäkään ihon pinnalle.

Kenelle: epäpuhtaalle, samealle, elottomalle iholle, josta halutaan poistaa epäpuhtauksia ja saada iho kirkkaammaksi ja kuulakkaan raikkaaksi.

Mitä se sisältää: alkupuhdistus, kuorinta (ultraäänellä), syväpuhdistus (ultraäänellä), yksittäisten mustapäiden ja miliumien poistoa mekaanisesti (tarvittaessa), naamio, kulmien siistiminen, seerumit ja hoitovoiteet.

Huomioitavaa: emme tee hoitoa ultraäänilaitteella raskaana oleville.

Kauanko se kestää: n. 55min

Lue lisää

Timanttimikrohionta
 

Mikä: hoidossa käytetään timanttikärkiä, joiden avulla iho kuoritaan. Samalla iholta imuroidaan ihosta irronneet epäpuhtaudet ja kuollut ihosolukko. Ihoa uudistava hoito.

Kenelle: timanttimikrohionnalla voidaanpoistaa kuollutta, kuivaa ihosolukkoa, tasoittaa epätasaisuuksia, poistaa epäpuhtauksia, mustapäitä ja talia, tasoittaa juonteita, vaalentaa ei-toivottuja pigmenttimuutoksia, tasoittaa arpikudosta ja aknearpia, silottaa suurentuneita huokosia, tasoittaa ja kirkastaa ihon väriä, uudistaa ja kiinteyttää ihoa, hoitaa vartalon ihoa, elävöittää ja kirkastaa auringon vaurioittamaa ihoa, piristää elottoman ja väsyneen näköistä ihoa.

Mitä se sisältää: alkupuhdistus, timanttimikrohionta, kulmien siistiminen, rauhoittava naamio, seerumit ja hoitovoiteet.

Huomioitavaa: kesäaikana vaatii  SPF 50 suojavoiteen käyttöä vähintään kahden viikon ajan hoidon jälkeen.

Kauanko se kestää: n. 55min

Lue lisää

Mikroneulaus
 

Mikä: mikroneulausrullassa on 540 erittäin kapeaa (0,2mm) neulaa, jotka tekevät ihoon pieniä mikroreikiä. Mikroneulauksella ihoon syntyneiden mikrokanavien kautta iholle levitettävät hoitavat seerumit imeytyvät huomattavasti paremmin ja vaikuttavat siten merkittävästi ihon kuntoon. Mikroneulaus on tehokas, veitsetön hoito tietynlaisille iho-ongelmille.

Kenelle: ikääntyneelle iholle (juonteet ja rypyt, ”harakanvarpaat” silmäkulmissa), auringon vaurioittamalle iholle (hyperpigmentaatio eli ”maksaläiskät”), arvet (akne, raskaus, kirurgiset toimenpiteet), ihon elävöittämiseen ja tasoittamiseen, aktiiviaineiden ihoon viemiseen.

Mitä se sisältää: alkupuhdistus, mikroneulaus ihon tarpeiden mukainen tehoseerumin kera, kulmien siistiminen, tehonaamio, seerumit ja hoitovoiteet.

Huomioitavaa: hoitoa suositellaan tehtäväksi neljän viikon välein, 4-6 kerran sarjoissa.

Kauanko se kestää: n. 40 min

Lue lisää

Mesoterapia
 

Mikä: koneellisessa mesoterapiassa, Lift MESO -hoidossa, ihoon tehdään patentoidulla neulasimella pieniä mikroaukkoja, joilla optimoidaan aktiivisten ainesosien vieminen syvälle ihokudokseen -juuri sinne missä se vaikuttaa parhaiten. Aktiiviset ainesosat stimuloivat solujen aineenvaihduntaa ja edistävät ihon uusiutumista. Aktiiviaineet ravitsevat ja kosteuttavat ihoa, sekä muodostavat uusia kollageeni- ja elastaanikuituja ihokudokseen.

Kenelle: mesoterapiahoito ennaltaehkäisee ikääntymisen vaikutuksia ja hoidoissa käytettävä hyaluronihappo täyttää jo muodostuneita juonteita.

Mitä se sisältää: alkupuhdistus, koneellinen mesoterapianeulaus, tehonaamio, seerumit ja hoitovoiteet.

Huomioitavaa: hoitoa suositellaan tehtäväksi neljän viikon välein, 4-6 kerran sarjoissa.

Kauanko se kestää: n. 40 min

Lue lisää

Kemialliset kuorintahoidot
 

Mikä: hellävaraisia, luonnonmukaisia, aloe vera-pohjaisia, hedelmäentsyymeihin perustuvia kuorintahoitoja. Erittäin tehokkaita menetelmiä monenlaisten eri iho-ongelmien hoitoon. Tasapainottavat, uudistavat ja elvyttävät ihoa. Voimakkaasti kosteuttavia hoitoja. Uudistavat ihoa ennennäkemättömän tehokkaasti ja nopeasti. Seitsemän erilaista hoitoa ihon eri ongelmien mukaan. Oikea kuorintahoito valitaan yhdessä hoitavan kosmetolgin kanssa.

Kenelle: kemiallista kuorintaa suositellaan, jos sinulla on: rasvainen iho ja ihon tulehdustiloja, ongelmallinen ja akneen taipuvainen iho, rosacea eli ruusufinni, taliköhnäihottuma, vanheneva iho (epätasainen tai laiska iho), stimulointia tarvitseva iho, ihon kuivuus, auringon aiheuttamat vauriot, iktyoosi eli kalansuomutauti, couperosa, epätasainen ihon koostumus, suuret ihohuokoset, keloidit ja hypertrofiset arvet, syvät rypyt, raskausarvet, pigmenttihäiriöt, hyperpigmentaatio, melasma eli ”pigmenttiläiskä, maksaläiskä”.

Mitä se sisältää: alkupuhdistus, kuorinta, puhdistus, ihohuokosten tyhjennys ja tehoaineiden imeytys.

Huomioitavaa: kemiallisia kuorintahoitoja ei tehdä rikkinäiselle iholle, herpes-iholle, Roaccutan (isotretinoiini) -kuurin aikana, raskauden aikana,

Kauanko se kestää: n. 35min

Lue lisää

Hydrafacial clean & hydrate
 

Mikä: ihon peruskuntoa korjaava ja syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial -kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää ihohuokoset musta- ja valkopäistä ja syöttää ihoon tehoaineita jättäen ihon hehkuvan kuulaaksi.

Kenelle: HydraFacial sopii kaikenlaisille ihotyypeille, myös herkälle tai kuivalle iholle. HydraFacialilla voidaan hoitaa mm. auringon aiheuttamia ihomuutoksia; ihon pigmenttihäiriöitä; epätasaista ihonväriä, hienoja juonteita ja ryppyjä; kuivaa ihoa, ihon kirkkauden/kimmoisuuden/kiinteyden puutetta, rasvaista ihoa ja akneihoa; tukkeutuneita ja suurentuneita ihohuokosia.

Mitä se sisältää: alkupuhdistus, kuorinta, puhdistus, ihohuokosten tyhjennys ja tehoaineiden imeytys.

Huomioitavaa: erittäin nopea ja tehokas hoito, voidaan täydentää myös rentouttavalla kasvohieronnalla. Hoidon jälkeen tulee välttää suoraa auringonvaloa ja käyttää aurinkosuojakerrointa, vähintään SPF30. Emme tee hoitoa raskaana oleville.

Kauanko se kestää: n. 25min

Lue lisää

Hydrafacial deep clean
 

Mikä: syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä pienentäen samalla laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial -hoitomenetelmä poistaa ihon epäpuhtaudet, musta- ja valkopäät kivuttomasti jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal -happokuorinta.

Kenelle: HydraFacial sopii kaikenlaisille ihotyypeille, myös herkälle tai kuivalle iholle. HydraFacialilla voidaan hoitaa mm. auringon aiheuttamia ihomuutoksia; ihon pigmenttihäiriöitä; epätasaista ihonväriä, hienoja juonteita ja ryppyjä; kuivaa ihoa, ihon kirkkauden/kimmoisuuden/kiinteyden puutetta, rasvaista ihoa ja akneihoa; tukkeutuneita ja suurentuneita ihohuokosia.

Mitä se sisältää: alkupuhdistus, kuorinta, happokuorinta, puhdistus, ihohuokosten tyhjennys ja tehoaineiden imeytys.

Huomioitavaa: erittäin nopea ja tehokas hoito, voidaan täydentää myös rentouttavalla kasvohieronnalla. Hoidon jälkeen tulee välttää suoraa auringonvaloa ja käyttää aurinkosuojakerrointa, vähintään SPF30. Emme tee hoitoa raskaana oleville.

Kauanko se kestää: n. 25min

Lue lisää

Hydrafacial anti-age
 

Mikä: kypsän ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä pigmenttimuutoksista aina syviin ryppyihin hyödyntäen Dermabuilder -peptidiampullia, hyaluronihappoa sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä tehouutteita. Hoidon aikana tehdään tarvittaessa myös GlySal -happokuorinta.

Kenelle: HydraFacial sopii kaikenlaisille ihotyypeille, myös herkälle tai kuivalle iholle. HydraFacialilla voidaan hoitaa mm. auringon aiheuttamia ihomuutoksia; ihon pigmenttihäiriöitä; epätasaista ihonväriä, hienoja juonteita ja ryppyjä; kuivaa ihoa, ihon kirkkauden/kimmoisuuden/kiinteyden puutetta, rasvaista ihoa ja akneihoa; tukkeutuneita ja suurentuneita ihohuokosia.

Mitä se sisältää: alkupuhdistus, kuorinta, happokuorinta, puhdistus, ihohuokosten tyhjennys ja tehoaineiden imeytys – tehoaineena ikäntymistä vastaan taisteleva DermaBuilder-tehoseeurmi.

Huomioitavaa: erittäin nopea ja tehokas hoito, voidaan täydentää myös rentouttavalla kasvohieronnalla. Hoidon jälkeen tulee välttää suoraa auringonvaloa ja käyttää suojakerrointa, vähintään SPF30. Emme tee hoitoa raskaana oleville.

Kauanko se kestää: n. 25min

Lue lisää