Kasvohoidot

Kasvohoitoja hemmottelevista Tuhkimo-hoidoista aina tehokkaisiin kuorintoihin ja neulauksiin asti.
Useimmin kysytty kasvohoito-kysymyksemme:

”Mikä kasvohoito sopii minulle?

Olen  XX-vuotias ja minulla on kuiva / rasvainen / ikääntynyt iho ja finnejä / mustapäitä / arpia / miliumeja / pigmenttihäiriöitä / juonteita / ryppyjä.

Mitä kasvohoitoa suosittelette minulle?”

Aluksi:

Kasvohoitoa ei voi varsinaisesti suositella sähköpostin/puhelimen välityksellä kenellekään, sillä juuri Sinun ihollesi parhaan hoidon voi valita vain hoitava kosmetologi Sinun ihosi nähtyään. Yleispätevänä hoitona voimme kuitenkin suositella täydellistä kasvohoitoa, joka sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, varsinaisen ihonpuhdistuksen tai timanttihionnan, kasvohieronnan ja naamion. Se on aina varma valinta ja sen puitteissa voidaan ja ehditään tehdä vaikka mitä, myös vaihtamaan hoito vaikka lennossa toiseen hoitoon, jos ihon tarve niin vaatii. Mutta kuten sanottu, juuri Sinulle sopiva kasvohoito selviää parhaiten vasta, kun hoitava kosmetologi näkee Sinut.

Arvista:

Mikään konsti ei ole varmaa arpien pois saamiseksi. Millään hoidolla ei voida luvata varmaa arpien pois saamista. Arpia voidaan yrittää hioa, madaltaa ja silottaa ja varmaa on, että timanttimikrohionta tai  kemiallinen kuorinta eivät ainakaan arpia pahenna. Mutta arpien pois saamista niillä tai millään muullakaan hoidolla ei voida luvata. Timanttimikrohionta ja kemiallinen kuorinta vaikuttavat varmasti suotuisasti arpiin, mutta kuinka radikaalisti ne toimivat, sitä ei etukäteen pysty kukaan sanomaan. Mitä tuoreempina arpia aletaan hoitamaan, sitä paremmat mahdollisuudet niiden parantumiseen on vaikuttaa.

Pigmenttihäiriöistä, aknesta, epäpuhtauksista, rypyistä ja juonteista:

Pigmenttihäiriöihin, akneen, miliumeihin ja muihin epäpuhtauksiin, kuin myös ryppyihin ja juonteisiin, pätee täsmälleen samat lainalaisuudet, kuin arpiin. Erilaisia, erittäin tehokkaitakin hoitoja, on meillä tarjolla pilvin pimein. Mutta kuinka hyvin ne toimivat juuri Sinun yksilölliseen ja ainutlaatuiseen ihoosi, sen näkee vain hoitoja kokeilemalla ja useimmiten vielä sarjahoidoilla.

Sananen ihon kotihoidosta ja kotihoitotuotteista:

Ihon kotihoitoa voisi verrata lenkkeilyyn: jos käyt 1-2 kertaa vuodessa lenkillä, et voi odottaa tuloksia kuntosi paranemisessa tai kehosi kiinteytymisessä, sillä toki ymmärrät säännöllisyyden merkityksen tässä yhteydessä. Tuloksia tulee vain säännöllisellä lenkkeilyllä. Ihonhoitoa voisi verrata myös hampaiden hoitoon: jos käyt hammaslääkärillä 1-2 kertaa vuodessa ja lopun ajan jätät hampaasi hoitamatta, niin tiedät varmasti, että tällaisella hoidolla eivät hampaasi pysy kunnossa. Hampaat on pestävä päivittäin kahdesti päivässä, muuten hoidon laiminlyönti näkyy hampaidesi kunnossa nopeasti.

Ihon hoitoon pätee täsmälleen sama sääntö: tehokas kotihoito päivittäin, aamuin illoin, oikeilla tuotteilla, antaa Sinulle ihonhoidollisesti parhaat tulokset. Kasvohoito silloin tällöin on hyvä lisä, mutta se ei ole ihmeitä tekevä taikatemppu, joka pelastaisi muuten vähäiselle hoidolle jääneen ihon. Meiltä saat heti ensimmäisen hoitosi yhteydessä tarvittaessa kirjalliset kotihoitotuotesuositukset mukaasi, joten umpimähkään ei kannata -eikä tarvitse- kempparihyllyjen väliin lähteä yksin tuotteita valitsemaan. Saat aivan varmasti kaiken tarvitsemasi meiltä ja lisäksi ammattilaisen opastuksen kaupan päälle. Kuuntele siis, mitä kosmetologisi sinulle kertoo. Hän ajattelee aidosti ihosi parasta.

Lopuksi:

Suosittelemme Sinua rohkeasti varaamaan ajan kasvohoitoon, aluksi vaikka meidän ”täydelliseen kasvohoitoomme”. Hoitavan kosmetologin kanssa voitte sitten heti hoitoaikasi alkajaisiksi valita Sinulle parhaiten sopivan kasvohoidon sen perusteella, miltä ihosi juuri nyt näyttää ja mitä kosmetologisi siihen suosittelee.

Ajanvaraukseen pääset kätevästi tästä

Allergioista ja herkistysmisreaktioista

Kaikki Kauneuskeskus Fenixissä tehtävät hius- ja kauneudenhoitoalantyöt tehdään asiakkaan itse tilaamana, asiakkaan luvalla ja asiakkaan omalla vastuulla.

Koulutettuina hius- ja kauneusalan ammattilaisina teemme kaikki työt mahdollisimman turvallisilla ammattituotteilla, luottaen asiakkaan antamaan informaatioon koskien allergioita, herkistymisiä tai muita aiemmin aiheutuneita reaktioita muista käytetyistä tuotteista, aineista tai tehdyistä hoidoista.

Kaikki käyttämämme tuotteet ovat kosmetiikkaa eli kemikaaleja ja kaikki ihokosketuksissa olevat kemikaalit voivat aiheuttaa ihmiselle herkkyys- tai allergisen reaktion. Kaikki kemikaalit ovat vieraita aineita ihmiskeholle ja kukin keho reagoi niihin eri tavalla. Allergisen reaktion sattuessa on oireista riippuen hakeuduttava lääkärin hoitoon tai lievemmissä tapauksissa vähintään konsultoitava apteekin henkilökuntaa allergialääkityksen osalta.

Ihminen voi olla allerginen kaikelle. Allergisoivia tai herkistäviä kemikaaleja voivat olla mm. iholle tarkoitettu kosmetiikka (pesuaineet, voiteet, seerumit), pyykinpesuaineet, hiuksille tarkoitettu kosmetiikka (pesu-, hoito- ja muotoilutuotteet), suuhygienia-aineet, meikit, hajuvedet jne. Jos on herkistynyt yhdelle aineelle – on herkistynyt tuhannelle muullekin. Allergisoiva aine on aina jokin tuotteen sisältämä raaka-aine, ei itse tuote. Näin ollen allergisen reaktion aiheuttavat kaikki sellaiset tuotteet, jotka sisältävät kyseistä allergisoivaa raaka-ainetta.

Allergiat ja herkkyydet eivät näy päällepäin, eikä allergisia reaktioita ei voi ennustaa. Jos allerginen reaktio tulee, se ei ole tekijän tai tehdyn työn vika. Allergian aiheuttaja on jonkin työssä käytetyn tuotteen sisältämä jokin raaka-aine, joka ei juuri asiakkaan iholle sovi. Tätä ei voi etukäteen tietää, eikä ennustaa ja siten sitä ei voi myöskään estää tapahtumasta. Allergia on elimistön epätarkoituksenmukainen immunologinen- eli torjuntareaktio ympäristön aineita vastaan. Hius- ja kauneudenhoitoalan ammattilainen ei voi olla vastuussa tästä.

Kaikissa kemikaaleissa on allergisen reaktion riski ja asiakkaana otat tietoisesti tämän riskin. Edellä mainituista syistä allerginen reaktio ei ole reklamaatioon tai kaupanpurkuun oikeuttava tekijä.

Ajanvaraukseen pääset kätevästi tästä

Kemiallisen kuorinnan ja HydraFacial™in ihoreaktioista

Kemiallisissa kuorinnoissa käytetään hedelmähappoja. Kemiallisissa kuorinnoissa aiheutetaan tietoisesti hallittuja ja joskus vahvojakin reaktioita iholle ja se kuuluu oleellisesti tämän hoidon luonteeseen. Kemiallisen kuorinnan jälkeen normaaleja ihoreaktioita ovat punoitus, kuumotus, turvotus, kirvely, nipistely, kihelmöinti, kutina, ihon hilseily, ihon muuttuminen rusehtavan väriseksi ja ihon kosketusarkuus. Nämä reaktiot menevät itsestään ohi muutamissa päivissä ja ihoa tulee tuona aikana hoitaa kosteuttamalla ihoa kosmetologin neuvomin tuottein. On myös täysin mahdollista, ettei mitään näkyviä tai tuntuvia oireita ilmene. Tämä ei silti tarkoita sitä, että hoito olisi epäonnistunut. Mikroskooppista kuorintaa tapahtuu hoidon jälkeen varmasti. Se ei vain ole paljaalla silmällä havaittavissa, eikä sen tarvitsekaan olla.

HydraFacial™ -hoidoissa käytettävät tuotteet sisältävät myös hedelmähappoja. Hedelmähappoja on HydraFacial™ -tuotteissa huomattavasti vähemmän kuin kemiallisissa kuorinnoissa, mutta silti herkälle iholle saattavat näidenkin tuotteiden sisältämät hedelmähapot aiheuttaa kemiallisen kuorinnan kaltaisia ihoreaktioita myös HydraFacial™ -hoidon jälkeen. Hedelmähappojen aiheuttamat ihoreaktiot ovat normaaleja reaktioita myös HydraFacial™ -hoidon jälkeen, joten niistä ei tarvitse huolestua. Ne menevät itsestään ohi muutamissa päivissä ja ihoa tulee tuona aikana hoitaa kosteuttamalla sitä kosmetologin neuvomin tuottein.

Nämä ihoreaktiot ovat normaaleja hoidon sivutuotteita ja joillekin ne tulevat ihosta riippuen voimakkaampana ja toisille taas lievempinä. Joillekin näitä näkyviä reaktioita ei tule ollenkaan, eikä hoito ole silti epäonnistunut. Yleensä voimakas ihon hilseily ja kuoriutuinen osittaa vain sen, että niissä kohdissa keratinisoitunutta (kuollutta) ihosolukkoa on ollut enemmän. Kemiallisen kuorinnan tai HydraFacial™ -hoidon onnistumisen mittari eivät ole sivutuotteena syntyneiden ihoreaktioiden määrä.                   

Ihon reagoiminen kemialliseen kuorintaan tai HydraFacial™ -hoitoon edellä mainituilla hedelmähappojen aiheuttamilla ihoreaktioilla tai toisaalta näiden edellä mainittujen ihoreaktioiden tulematta jääminen kemiallisen kuorinnan tai HydraFacial™ -hoidon jälkeen, ei ole reklamaatioon tai kaupanpurkuun oikeuttava tekijä.

Ajanvaraukseen pääset kätevästi tästä

Kasvohoito ei ole taikatemppu

Kasvohoidoissa on hyvä muistaa, että juonteet, rypyt, epäpuhtaudet, arvet, maksaläiskät ja muut ihon virheet ja epätasaisuudet eivät ole tulleet sinne yhdessä yössä. Tästä syystä niiden hävittäminen sieltä ei myöskään onnistu käden käänteessä, jos koskaan.

Juonteet ja rypyt kuuluvat ikääntymiseen. Niiden syntyä voidaan pyrkiä hillitsemään, mutta niiden syntyä ei pystytä estämään. Ikääntymisen merkkien syntymisessä tärkeintä on merkkien synnyn ennaltaehkäiseminen ja tähän auttaa säännöllinen ihonhoito hyvillä ihonhoitotuotteilla. Jos olet tehnyt valinnan nauttia auringonsäteistä kasvoillasi aina ilman asianmukaisia suojakertoimia, on ihosi valovanheneminen varmaa ja nopeaa. Aurinko aiheuttaa myös helposti erilaisia pigmenttihäiriöitä, kuten hyperpigmentaatiota, joka kansanomaisemmin tunnetaan nimellä maksaläiskä. Näitä tapahtumia ei kosmetologi enää pysty korjaamaan. Aurinko on ihon vanhentaja numero yksi, eikä auringon vaikutus ihoon ole kasvohoidolla enää kumottavissa.

Ihon tehtävä on erittää talia, joka voitelee ihon notkeaksi ja pitää sen vettähylkivänä. Iho erittää talia jatkuvasti ja vaikka ihoa kuinka hoitaa ja puhdistaa, on ihohuokosissa aina enemmän tai vähemmän talia. Tali suojaa ihoa, joka taas puolestaan suojaa koko elimistöä. Tali- ja hikirauhaset myös poistavat ihosta kuona-aineita. Mikään kasvohoito tai ihonpuhdistus ei poista kaikkea talia ja kaikkia mustapäitä ihosta. Ihohuokosia on kasvoilla satojatuhansia. Niitä ei yhden kasvohoidon aikana ole mahdollista 100% tyhjentää. Kasvohoidon jälkeen ei siis kannata mitata hoidon onnistumista sillä, näkyykö suurentavasta peilistä vielä ihossa talia tai mustapäitä. Vastaus on aina: kyllä näkyy.

Kasvohoito ei ole taikatemppu, joka häivyttää eletyn elämän jäljet ihosta tai lakkauttaa ihon normaalit toiminnot ihonpuhdistuksen nimissä. Edellä mainituista syistä juonteet tai mustapäät ihossa vielä kasvohoidon jälkeenkin eivät ole reklamaatioon tai kaupanpurkuun oikeuttava tekijä.

Ajanvaraukseen pääset kätevästi tästä

Kasvohoitojemme sisällöt

Pisin hoito ei aina ole se tehokkain. Tehokkaimmat hoidot tulevat kompakteissa paketeissa.

Täydellinen kasvohoito
 

Mikä: suosituin kasvohoitomme, joka sisältää kaiken tarpeellisen ihosi hoitamiseksi.

Kenelle: hoito räätälöidään aina ihotyypin ja ihon vaatimusten mukaan, joten hoito sopii kaikille ja kaikenikäisille.

Mitä se sisältää: alkupuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus (mekaanisesti TAI ultraäänellä) TAI timanttimikrohionta, kulmien siistiminen, kasvohieronta, naamio, seerumit ja hoitovoiteet.

Kauanko se kestää: n. 70min

Hemmottelu kasvohoito
 

Mikä: hemmotteleva kasvohoito, joka on eroaa täydellisestä kasvohoidosta vain ihonpuhdistusosuuden puuttumisella.

Kenelle: iholle, jossa ei ole puhdistettavaa. Hoito räätälöidään aina ihotyypin ja ihon vaatimusten mukaan, joten hoito sopii kaikille ja kaikenikäisille.

Mitä se sisältää: alkupuhdistus, kuorinta, kulmien siistiminen, kasvohieronta, naamio, seerumit ja hoitovoiteet.

Huomioitavaa: tämä on erinomainen hoito nuorelle, joka vasta tutustuu kasvohoitoihin, tai ikääntyneemmälle, jonka iho ei enää vaadi ihonpuhdistusta. Erinomainen lahjakortti-hoito!

Kauanko se kestää: n. 55min

Luxus-kasvohoito
 

Mikä: täydellisen kasvohoidon pidempi ja hemmottelevampi versio.

Kenelle: hoito räätälöidään aina ihotyypin ja ihon vaatimusten mukaan, joten hoito sopii kaikille ja kaikenikäisille.

Mitä se sisältää: rentouttava selkähieronta, alkupuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus, kulmien siistiminen, kasvohieronta, silmänympäryshoito, naamio, seerumit ja hoitovoiteet.

Huomioitavaa: täydellinen lahjakorttihoito.

Kauanko se kestää: n. 85min

Tuhkimo-kasvohoito
 

Mikä: täydellisin, hemmottelevin ja rentouttavin kasvohoito, jossa Tuhkimosta tulee Prinsessa.

Kenelle: hoito räätälöidään aina ihotyypin ja ihon vaatimusten mukaan, joten hoito sopii kaikille ja kaikenikäisille.

Mitä se sisältää: rentouttava selkähieronta, alkupuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus, ripsien ja kulmien kestovärjäys, kulmien siistiminen, kasvohieronta, ihon tarpeiden mukainen tehoseerumi, silmänympäryshoito, tehonaamio, seerumit ja hoitovoiteet, sekä tarvittaessa ylähuulen ja leuan sokerointi.

Huomioitavaa: täydellinen lahjakorttihoito.

Kauanko se kestää: n. 115 min

Ihonpuhdistus
 

Mikä: hoito, jossa keskitytään epäpuhtauksien poistamiseen ihosta, tähän hoitoon ei kuulu rentouttavaa kasvohierontaa. Sonoscrub- ultraääni-ihonpuhdistushoito irrottaa iholta kuolleen sarveissolukon ja jättää ihonpinnan sametinpehmeäksi. Syväpuhdistusvaihe liuottaa ja pehmittää huokosissa olevan talin, rasvan ja muut epäpuhtaudet täysin kivutta, jättämättä jälkeäkään ihon pinnalle.

Kenelle: epäpuhtaalle, samealle, elottomalle iholle, josta halutaan poistaa epäpuhtauksia ja saada iho kirkkaammaksi ja kuulakkaan raikkaaksi.

Mitä se sisältää: alkupuhdistus, kuorinta (ultraäänellä), syväpuhdistus (ultraäänellä), yksittäisten mustapäiden ja miliumien poistoa mekaanisesti (tarvittaessa), naamio, kulmien siistiminen, seerumit ja hoitovoiteet.

Huomioitavaa: emme tee hoitoa ultraäänilaitteella raskaana oleville.

Kauanko se kestää: n. 55min

Lue lisää

Timanttimikrohionta
 

Mikä: hoidossa käytetään timanttikärkiä, joiden avulla iho kuoritaan. Samalla iholta imuroidaan ihosta irronneet epäpuhtaudet ja kuollut ihosolukko. Ihoa uudistava hoito.

Kenelle: timanttimikrohionnalla voidaanpoistaa kuollutta, kuivaa ihosolukkoa, tasoittaa epätasaisuuksia, poistaa epäpuhtauksia, mustapäitä ja talia, tasoittaa juonteita, vaalentaa ei-toivottuja pigmenttimuutoksia, tasoittaa arpikudosta ja aknearpia, silottaa suurentuneita huokosia, tasoittaa ja kirkastaa ihon väriä, uudistaa ja kiinteyttää ihoa, hoitaa vartalon ihoa, elävöittää ja kirkastaa auringon vaurioittamaa ihoa, piristää elottoman ja väsyneen näköistä ihoa.

Mitä se sisältää: alkupuhdistus, timanttimikrohionta, kulmien siistiminen, rauhoittava naamio, seerumit ja hoitovoiteet.

Huomioitavaa: kesäaikana vaatii  SPF 50 suojavoiteen käyttöä vähintään kahden viikon ajan hoidon jälkeen.

Kauanko se kestää: n. 55min

Lue lisää

Mikroneulaus
 

Mikä: mikroneulausrullassa on 540 erittäin kapeaa (0,2mm) neulaa, jotka tekevät ihoon pieniä mikroreikiä. Mikroneulauksella ihoon syntyneiden mikrokanavien kautta iholle levitettävät hoitavat seerumit imeytyvät huomattavasti paremmin ja vaikuttavat siten merkittävästi ihon kuntoon. Mikroneulaus on tehokas, veitsetön hoito tietynlaisille iho-ongelmille.

Kenelle: ikääntyneelle iholle (juonteet ja rypyt, ”harakanvarpaat” silmäkulmissa), auringon vaurioittamalle iholle (hyperpigmentaatio eli ”maksaläiskät”), arvet (akne, raskaus, kirurgiset toimenpiteet), ihon elävöittämiseen ja tasoittamiseen, aktiiviaineiden ihoon viemiseen.

Mitä se sisältää: alkupuhdistus, mikroneulaus ihon tarpeiden mukainen tehoseerumin kera, kulmien siistiminen, tehonaamio, seerumit ja hoitovoiteet.

Huomioitavaa: hoitoa suositellaan tehtäväksi neljän viikon välein, 4-6 kerran sarjoissa.

Kauanko se kestää: n. 40 min

Lue lisää

Mesoterapia
 

Mikä: koneellisessa mesoterapiassa, Lift MESO -hoidossa, ihoon tehdään patentoidulla neulasimella pieniä mikroaukkoja, joilla optimoidaan aktiivisten ainesosien vieminen syvälle ihokudokseen -juuri sinne missä se vaikuttaa parhaiten. Aktiiviset ainesosat stimuloivat solujen aineenvaihduntaa ja edistävät ihon uusiutumista. Aktiiviaineet ravitsevat ja kosteuttavat ihoa, sekä muodostavat uusia kollageeni- ja elastaanikuituja ihokudokseen.

Kenelle: mesoterapiahoito ennaltaehkäisee ikääntymisen vaikutuksia ja hoidoissa käytettävä hyaluronihappo täyttää jo muodostuneita juonteita.

Mitä se sisältää: alkupuhdistus, koneellinen mesoterapianeulaus, tehonaamio, seerumit ja hoitovoiteet.

Huomioitavaa: hoitoa suositellaan tehtäväksi neljän viikon välein, 4-6 kerran sarjoissa.

Kauanko se kestää: n. 40 min

Lue lisää

Kemialliset kuorintahoidot
 

Mikä: hellävaraisia, luonnonmukaisia, aloe vera-pohjaisia, hedelmäentsyymeihin perustuvia kuorintahoitoja. Erittäin tehokkaita menetelmiä monenlaisten eri iho-ongelmien hoitoon. Tasapainottavat, uudistavat ja elvyttävät ihoa. Voimakkaasti kosteuttavia hoitoja. Uudistavat ihoa ennennäkemättömän tehokkaasti ja nopeasti. Seitsemän erilaista hoitoa ihon eri ongelmien mukaan. Oikea kuorintahoito valitaan yhdessä hoitavan kosmetolgin kanssa.

Kenelle: kemiallista kuorintaa suositellaan, jos sinulla on: rasvainen iho ja ihon tulehdustiloja, ongelmallinen ja akneen taipuvainen iho, rosacea eli ruusufinni, taliköhnäihottuma, vanheneva iho (epätasainen tai laiska iho), stimulointia tarvitseva iho, ihon kuivuus, auringon aiheuttamat vauriot, iktyoosi eli kalansuomutauti, couperosa, epätasainen ihon koostumus, suuret ihohuokoset, keloidit ja hypertrofiset arvet, syvät rypyt, raskausarvet, pigmenttihäiriöt, hyperpigmentaatio, melasma eli ”pigmenttiläiskä, maksaläiskä”.

Mitä se sisältää: alkupuhdistus, ihon kemiallinen kuorinta, naamio, tehoseerumit ja -voiteet.

Huomioitavaa: kemiallisia kuorintahoitoja ei tehdä rikkinäiselle iholle, herpes-iholle, Roaccutan (isotretinoiini) -kuurin aikana, raskauden aikana,

Kauanko se kestää: n. 35min

Lue lisää

Hydrafacial™ Signature
 

Mikä: ihon peruskuntoa korjaava ja syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial -kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää ihohuokoset musta- ja valkopäistä ja syöttää ihoon tehoaineita jättäen ihon hehkuvan kuulaaksi.

Kenelle: HydraFacial™ sopii kaikenlaisille ihotyypeille, myös herkälle tai kuivalle iholle. HydraFacial™illa voidaan hoitaa mm. auringon aiheuttamia ihomuutoksia; ihon pigmenttihäiriöitä; epätasaista ihonväriä, hienoja juonteita ja ryppyjä; kuivaa ihoa, ihon kirkkauden/kimmoisuuden/kiinteyden puutetta, rasvaista ihoa ja akneihoa; tukkeutuneita ja suurentuneita ihohuokosia.

Mitä se sisältää: alkupuhdistus, kuorinta, puhdistus, ihohuokosten tyhjennys ja tehoaineiden imeytys.

Huomioitavaa: erittäin nopea ja tehokas hoito, voidaan täydentää myös rentouttavalla kasvohieronnalla. Koska hoidossa käytetään myös hedelmähappoja, tulee hoidon jälkeen  välttää suoraa auringonvaloa ja käyttää aurinkosuojakerrointa, vähintään SPF30. Emme tee hoitoa raskaana oleville.

Kauanko se kestää: n. 25min

Lue lisää

Hydrafacial™ Clarifying
 

Mikä: syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä pienentäen samalla laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial -hoitomenetelmä poistaa ihon epäpuhtaudet, musta- ja valkopäät kivuttomasti jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal -happokuorinta.

Kenelle: HydraFacial™ sopii kaikenlaisille ihotyypeille, myös herkälle tai kuivalle iholle. HydraFacial™illa voidaan hoitaa mm. auringon aiheuttamia ihomuutoksia; ihon pigmenttihäiriöitä; epätasaista ihonväriä, hienoja juonteita ja ryppyjä; kuivaa ihoa, ihon kirkkauden/kimmoisuuden/kiinteyden puutetta, rasvaista ihoa ja akneihoa; tukkeutuneita ja suurentuneita ihohuokosia.

Mitä se sisältää: alkupuhdistus, kuorinta, happokuorinta, puhdistus, ihohuokosten tyhjennys ja tehoaineiden imeytys.

Huomioitavaa: erittäin nopea ja tehokas hoito, voidaan täydentää myös rentouttavalla kasvohieronnalla. Koska hoitoon sisältyy myös happokuorintaosuus, tulee hoidon jälkeen  välttää suoraa auringonvaloa ja käyttää aurinkosuojakerrointa, vähintään SPF30. Emme tee hoitoa raskaana oleville.

Kauanko se kestää: n. 25min

Lue lisää

Hydrafacial™ Age Refinement
 

Mikä: kypsän ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä pigmenttimuutoksista aina syviin ryppyihin hyödyntäen Dermabuilder -peptidiampullia, hyaluronihappoa sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä tehouutteita. Hoidon aikana tehdään tarvittaessa myös GlySal -happokuorinta.

Kenelle: HydraFacial™ sopii kaikenlaisille ihotyypeille, myös herkälle tai kuivalle iholle. HydraFacial™illa voidaan hoitaa mm. auringon aiheuttamia ihomuutoksia; ihon pigmenttihäiriöitä; epätasaista ihonväriä, hienoja juonteita ja ryppyjä; kuivaa ihoa, ihon kirkkauden/kimmoisuuden/kiinteyden puutetta, rasvaista ihoa ja akneihoa; tukkeutuneita ja suurentuneita ihohuokosia.

Mitä se sisältää: alkupuhdistus, kuorinta, happokuorinta, puhdistus, ihohuokosten tyhjennys ja tehoaineiden imeytys – tehoaineena ikäntymistä vastaan taisteleva DermaBuilder™ -tehoseeurmi.

Huomioitavaa: erittäin nopea ja tehokas hoito, voidaan täydentää myös rentouttavalla kasvohieronnalla. Koska hoitoon sisältyy myös happokuorintaosuus, tulee hoidon jälkeen  välttää suoraa auringonvaloa ja käyttää aurinkosuojakerrointa, vähintään SPF30. Emme tee hoitoa raskaana oleville.

Kauanko se kestää: n. 25min

Lue lisää