Suihkurusketus

Turvallisin tapa saada kaunis päivetys.

Kasvoille ja koko vartalolle kaunis väri nopeasti ja turvallisesti. Hajustamaton Supersunic on ratkaisu päivettyneen ihon saamiseksi. Suihkurusketus on kosmeettinen tuote, joka antaa iholle rusketustuksen ilman auringon UV-säteilyä. Se värjää ihon orvaskeden uloimman kerroksen, sarveiskerroksen ja perustuu turvallisen kemialliseen reaktioon. Kun aineet reagoivat ihon aminohappojen ja proteiinien kanssa, tuloksena on kaunis, ruskettuneen näköinen iho. Suihkurusketus sopii kaikille, myös herkkäihoisille. Suihkurusketus tehdään tarkoitukseen valmistetulla laitteella jokaiselle asiakkaalle henkilökohtaisesti. Vaikuttavana aineena suihkurusketuksessa on DHA (dihydroksiasetoni), jota saadaan kasviksista, kuten sokerijuurikkaasta ja sokeriruo´osta. Väri alkaa kehittyä 1-2 tunnissa ja ”valmistuu” noin 8 tunnin kuluttua. Vältä suihkua, uimista sekä hikoilua noin 5 tunnin ajan rusketuksesta.

Suihkurusketus on saatavilla vain Kauniaisten toimipisteestämme.

 

Tiesitkö tämän?

Melanooma on tällä hetkellä noin viisi kertaa yleisempää kuin 1950-luvun alussa ja ihotautilääkäreiden ennusteen mukaan tautimäärät kasvavat vuoteen 2015 mennessä noin 50%. Yleistymiseen ei ole tiedossa muita syitä kuin väestön pukeutumisessa ja auringonottotavoissa tapahtuneet muutokset.

 

No, entäpä tämän?

UV-säteily aiheuttaa ihon pigmenttisoluissa melaniini nimisen väriaineen muodostumista. Näin iho pyrkii suojautumaan säteilyvaurioilta, ja ruskettuminen on siis liiallisen UV-altistuksen -ei terveyden- merkki. Vuosia jatkunut altistuminen auringon ja solariumien säteilylle aiheuttaa iholle sidekudosvaurioita eli niin sanottua valoelastoosia. Se ilmenee ihon paksuuntumisena, uurteina ja kimmoisuuden vähenemisenä – ihon vanhenemisena.

Ohjeet suihkurusketukseen tulijalle

 • Kuori iho kuorinta-aineella mielellään edellisenä iltana.
 • Kosteuta iho mielellään edellisenä iltana hyvin.
 • Älä kosteuta ihoa vähintään 4h ennen rusketushoitoa. Kosteusvoiteet voivat estää rusketusainetta imeytymästä ihoon.
 • Kuori iho jokaisen rusketuskäsittelyn välissä, jotta rusketus olisi aina mahdollisimman tasainen.
 • Tee mahdolliset karvanpoistot edellisenä päivänä, säärikarvat, bikiniraja ja kainalot (vähintään 6h) ennen rusketushoitoa. Vahaus/sokerointi tulisi tehdä vähintään 12h aikaisemmin.
 • Poista meikki sekä parfyymit ja deodorantti ennen käsittelyä öljyttömällä puhdistusaineella parhaan mahdollisen rusketuksen saavuttamiseksi.
 • Pukeudu tummiin, väljiin vaatteisiin. Rusketusaine lähtee suuremmista osista vaatteita, mutta kosmeettinen väriaine voi joissakin tapauksissa aiheuttaa värin lopullista värjäytymistä vaatteessa. Älä käytä villaa, nailon tai silkkivaatteita rusketushoidon jälkeen vähintään 8 tuntiin, koska rusketusaine voi reagoida näissä materiaaleissa ja tahrata niitä.
 • Väri alkaa kehittyä välittömästi ja ”valmistuu” noin 8 tunnin kuluttua.
 • Vältä suihkua, uimista sekä hikoilua noin 8 tunnin ajan.
 • Vältä turhaa ihon koskettelua/hieromista rusketuksen vaikutusaikana.
 • Suihkun jälkeen taputtele iho kuivaksi pyyhkeellä, älä ”pyyhi”. Näin rusketuksesi säilyy kauemmin kauniin tasaisena.
 • Suosittelemme sinua käyttämään itseruskettavaa voidetta/spraytä/vaahtoa ihollasi suihkurusketuksen jälkeen jolloin voit näin pitkittää rusketuksen kestoa.
 • Ihon kosteuttaminen jo pelkällä kosteusvoiteella pidentää rusketuksesi kestoa.