Kokemuksia Kauneuskeskus Fenixistä

Meillä on vain yksi päämäärä, tehdä asiat paremmin kuin muut. Me pyrimme tekemään käynnistäsi aina ihanan rentouttavan kokemuksen, miellyttävän hoitohetken, jossa sinä olet pääosassa.

Olet lämpimästi tervetullut meille hemmoteltavaksi ja nauttimaan.

Espoo | Kauniainen | Helsinki

Kokemuksia Kauneuskeskus Fenixistä

Meillä on vain yksi päämäärä, tehdä asiat paremmin kuin muut. Me pyrimme tekemään käynnistäsi aina ihanan rentouttavan kokemuksen, miellyttävän hoitohetken, jossa sinä olet pääosassa.

Olet lämpimästi tervetullut meille hemmoteltavaksi ja nauttimaan.

Espoo | Kauniainen | Helsinki

L.M.

Hei, sain ihanat kynnet, ilman ryppyjä! Näin ei ole aina ollut kun olen käynyt muualla. Kokemus ylitti positiivisesti aikaisemmat käynnit. Varaan ehdottomasti myös seuraavan ajan Viktorialle.

M.E.

Maria on aina osannut asiansa ja kehittänyt omat niksinsä jotta geelilakka pysyy mahdottomissa kynsissäni hyvin. Kun koronan takia oli mahdotonta päästä moneen viikkoon kynsihuoltoon hänen ammattitaitonsa puuttuminen oli melkein katastrofi. Nyt taas kelpaa!

M.S.

Kiitos loistavasta palvelusta Anette, oli erittäin rentouttavaa pitkästä aikaa saada jalat kuntoon ja vielä sopiva sininen lakka kokonaisuuteen! Oli kiva myös saada palvelu omalla äidinkielellä eli ruotsiksi, kiitos vielä siitäkin!

E.A.

Aivan ihana, ystävällinen ja huolellinen tekijä. Sain kauniiden jalkojen lisäksi hyvän mielen. Veera otti asiakkaan huomioon kaikissa työn vaiheissa. Lopputulos oli erittäin siisti. Tulen Veeran asiakkaaksi mielelläni uudelleenkin!

P.T.

Jälleen kerran huippupalvelua:) Jannina on aina ajoissa, hänen asiakaspalvelunsa on ystävällistä ja hän saa asiakkaansa rentoutumaan, vaikka toimenpide olisikin hieman kivulias! Huippu-ammattilainen!!!

H.A.

Ystävällinen, reipas, rauhallinen, mutta ripeä ja työn jälki on hyvää. Hoidon aikana on rauhallinen tunnelma, eikä sokerointi tunnu läheskään niin pahalta kuin muissa hoitoloissa, joita olen kokeillut. Olen erittäin tyytyväinen!

M.M.

Isabella tuntee jo minut ja tarvittavan ajan hoitoihin. Helpottaa varaamista ja yhteistyötä. Ihanat sokeroinnit, jalkahoito, geelilakat ja ripsien ja kulmien värjäykset! Kiitos Isabella!

Todella hyvä kokemus! Karoliina oli todella ammattimainen ja mukava 🙂 Tuotteet olivat laadukkaita ja tuoksuivat hyvältä. Kasvohoito olivat todella luxus ja hieronta oli ihanan rentouttava. Suosittelen lämpimästi muillekin!

M.I.

Oli oikein hyvää ja asiantuntevaa palvelua. Hoitaja oli iloinen ja kannustava minulle iäkkäälle ihmiselle. Kohta varmaan olen tulossa uudestaan SUURKIITOS HOIDOISTA!

E.A.

Mukava tekijä. Lopputulos miellyttävä ja lakkaus tarkka. Jalat tuntuvat ja näyttävät hyvältä. Erityinen kiitos Veeralle positiivisesta palveluasenteesta ja asiakkaan huomioimisesta työn eri vaiheissa 🙂

K.S.

Olen kokeillut useampia hoitoloita ennen Veeraa. Nyt varaan aikoja vain hänelle. Paras, jolla olen koskaan käynyt. Todella laadukasta jälkeä ja erittäin asiantunteva, ammattimainen ote työhön. Lisäksi ihmisenä uskomattoman ihana, saa minun oloni aina rennoksi ihan vain olemalla oma itsensä.

J.V.

Oikein mukava kokemus ensikertalaiselle kauneuskeskus Fenixissä. Sarianne oli hyvin ammattitaitoinen ja käsitteli jalkoja hellävaroen, mutta varmoin ottein. Hän kyseli ja huomioi asiakkaan toiveita. Ihana tapa rentoutua ja aloittaa viikonloppu! Tulen uudestaankin.

4,7 / 5.0

Asiakasarvioinnit
keskiarvo

4,6 / 5.0

(154 arviota)
Kauneuskeskus Fenix
Espoo

4,8 / 5.0

(166 arviota)
Kauneuskeskus Fenix
Espoo

4,9 / 5.0

(97 arviota)
Kauneuskeskus Fenix
Kauniainen

4,9 / 5.0

(79 arviota)
Kauneuskeskus Fenix
Helsinki

T.N.

Kiitos Maria! Todella upeat kynnet ja kauniit koristelut!

L.S.

Kiitos Satu ystävällisestä palvelusta. Tukasta tuli kivan mallinen, on nuortunut olo ja pirtsakka fiilis. 🙂

N.N.

Palvelu oli erinomaista ja kiva, että Kauniaisiin saatiin Janninasta loistava tekijä myös miesten brasseille.

M.K.

Tanja on aina yhtä huippu ja ammattilainen viimeisen päälle <3

J.S.

Aivan ihana päähieronta! Suuret kiitokset, Sarianne ♥️

T.P.

Ihanat kynnet ja ihana Maria! Aina mukava tulla uudestaan. 🙂 Kiitos!

R.N.

Erinomaista työtä, Satu!

S.K.

Tanjan luona on aina ihana käydä! Huolellista, ammattimaista jälkeä ja palvelua – mutta kuitenkin niin lämpöisessä tunnelmassa. Kiitos♥️

J.V.

Kiitos hyvästä sokerointikokemuksesta, Tanja! Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen!