Kokemuksia Kauneuskeskus Fenixistä

Meillä on vain yksi päämäärä, tehdä asiat paremmin kuin muut. Me pyrimme tekemään käynnistäsi aina ihanan rentouttavan kokemuksen, miellyttävän hoitohetken, jossa sinä olet pääosassa.

Olet lämpimästi tervetullut meille hemmoteltavaksi ja nauttimaan.

Espoo | Kauniainen | Helsinki

Kokemuksia Kauneuskeskus Fenixistä

Meillä on vain yksi päämäärä, tehdä asiat paremmin kuin muut. Me pyrimme tekemään käynnistäsi aina ihanan rentouttavan kokemuksen, miellyttävän hoitohetken, jossa sinä olet pääosassa.

Olet lämpimästi tervetullut meille hemmoteltavaksi ja nauttimaan.

Espoo | Kauniainen | Helsinki

E.D.

I very much enjoyed my facial. It was my first time here and I will definitely be coming back regularly. Thank you, Anette!!

E.P.

Todella huippukokemus kokonaisuudessaan! Hoito oli ihana, paljon hierontaa, etenkin kasvohieronnat rentouttivat mukavasti. Käytetyt tuotteet olivat hyväntuntuisia ja -tuoksuisia, ja mahtavaa, kun tuotteita sai vielä testiin hoidon jälkeen. Karoliina oli todella ihana, ammattitaitoinen ja miellyttävä asiakaspalvelija. Sain häneltä hyviä neuvoja kotihoitoa varten. Tunnelma oli rento ja mukava. Tulen varmasti uudestaan!

H.N.

Kiitos onnistuneesta värivalinnasta hiuksilleni. Viimeksi kävin ennen kevään koronaa, n 5 kk sitten. Olin kyllä tyytyväinen työn tulokseen sekä uudistuneeseen yritykseen. Sisustukseen sekä uusiin tuotteisiin ja välineisiin. Oli oikein hienostuneen luxuksen tuntua! Kyseessä on Kauneuskeskus Fenix Matinkylässä. Suosittelen lämpimästi.

P.T.

Jälleen kerran huippupalvelua:) Jannina on aina ajoissa, hänen asiakaspalvelunsa on ystävällistä ja hän saa asiakkaansa rentoutumaan, vaikka toimenpide olisikin hieman kivulias! Huippu-ammattilainen!!!

H.K.

Ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelu Heidillä. Henkilökunnalla kasvomaskit ja asiakkaille sisätossut. Käsidesi käytettävissä. Uskaltaa mennä toistekin!

M.M.

Isabella tuntee jo minut ja tarvittavan ajan hoitoihin. Helpottaa varaamista ja yhteistyötä. Ihanat sokeroinnit, jalkahoito, geelilakat ja ripsien ja kulmien värjäykset! Kiitos Isabella!

H.M.

Jannina oli tosi mukava ja rento. Ensikertalainen asiakas ei joutunut jännittämään ollenkaan. Hän oli myös oikein puhelias ja viihdyttävä ja selvästi osasi asiansa hyvin. Tulen toistekin Janninalle.

E.V.

Yumi-ripsistä tuli juuri sellaiset kuin olin toivonut. Palvelu oli aikataulussa, Jenni todella mukava ja opasti hyvin ripsien laiton vaiheet sekä kotihoidon. Ensimmäiset Yumi-ripseni, tulen ehdottomasti uusimaan tämän aina, kun on aika. Olen todella tyytyväinen paikkaan, henkilökuntaan ja ripsiin. Kiitokset!

N.G.

Ensimmäinen kerta kynsihuollossa Kaijalla. Rauhallinen ja rentouttava kokemus. Varasin seuraavan käsittelyn kosmetologille jo samaiselle viikolle. Kiitos!

J.L.

Kasvohoito oli kaikin puolin erinomainen. Ihoni näyttää eloisammalta ja oloni on rentoutunut. Karoliina oli erittäin ammattitaitoinen ja antoi hoidon yhteydessä hyviä ihonhoitovinkkejä, joista varmasti tulee olemaan apua iho-ongelmiini. Liiketila oli myös kaunis ja siisti. Oli niin hyvä kokemus, että tulen varmasti käymään teillä jatkossakin! 🙂

J.V.

Oikein mukava kokemus ensikertalaiselle kauneuskeskus Fenixissä. Sarianne oli hyvin ammattitaitoinen ja käsitteli jalkoja hellävaroen, mutta varmoin ottein. Hän kyseli ja huomioi asiakkaan toiveita. Ihana tapa rentoutua ja aloittaa viikonloppu! Tulen uudestaankin.

K.K.

Harvoin, jos koskaan, olen tavannut näin erinomaista osaamista! Ammatillinen kädentaito mestarillista. Ihmisen, asiakkaan, kohtaaminen konstailematonta ja vuorovaikutustaidot niin hyvät, että saa ”sielunhoidon” samaan hintaan!

4,7 / 5.0

Asiakasarvioinnit
keskiarvo

4,6 / 5.0

(154 arviota)
Kauneuskeskus Fenix
Espoo

4,8 / 5.0

(166 arviota)
Kauneuskeskus Fenix
Espoo

4,9 / 5.0

(97 arviota)
Kauneuskeskus Fenix
Kauniainen

4,9 / 5.0

(79 arviota)
Kauneuskeskus Fenix
Helsinki

R.C.

Pitkästä aikaa oli ihana hetki olla hoidettavana. Nyt taas jaksaa! Kiitos!

J.S.

Aivan ihana päähieronta! Suuret kiitokset, Sarianne ♥️

P.G.

Aina ihana palvelu, ja työn laatu erinomainen 🙂 Kiitos, Veera.

L.P.

Hyvää jälkeä ja asiantunteva, mukava Sarianne.

L.S.

Kiitos Satu ystävällisestä palvelusta. Tukasta tuli kivan mallinen, on nuortunut olo ja pirtsakka fiilis. 🙂

N.V.

Kiva käydä osaavan ja mukavan ammattilaisen hoidoissa 🙂 Olet huippu Marjo 🙂

R.R.

Ammattitaitoa ja ystävällisyyttä parturissa. Kiitos, Satu!

R.N.

Erinomaista työtä, Satu!

V.M.

Jannina oli erittäin hyvä sokeroija ja aika kului kuin siivillä.