Kokemuksia Kauneuskeskus Fenixistä

Meillä on vain yksi päämäärä, tehdä asiat paremmin kuin muut. Me pyrimme tekemään käynnistäsi aina ihanan rentouttavan kokemuksen, miellyttävän hoitohetken, jossa sinä olet pääosassa.

Olet lämpimästi tervetullut meille hemmoteltavaksi ja nauttimaan.

Espoo | Kauniainen | Helsinki

Kokemuksia Kauneuskeskus Fenixistä

Meillä on vain yksi päämäärä, tehdä asiat paremmin kuin muut. Me pyrimme tekemään käynnistäsi aina ihanan rentouttavan kokemuksen, miellyttävän hoitohetken, jossa sinä olet pääosassa.

Olet lämpimästi tervetullut meille hemmoteltavaksi ja nauttimaan.

Espoo | Kauniainen | Helsinki

P.A.

Minulle on kertynyt kokemusta vuosien varrella jo monenlaisista kauneusalan työntekijöistä, koska olen jo eläkeiässä. Palvelukokemus Sariannen kanssa kuuluu ehdottomasti kärkikastiin: – tunnelma luonteva ja rauhallinen – huolellista, tarkkaa työtä, miellyttävä käden kosketus – kasvohieronta aivan taivaallista.

A.N.

Hoito sujui tosi hyvin ja oli mukava samalla jutella niitä näitä :). Ja plussaa myös myöhäinen aukioloaika.Näin lapsiperheessä on helpompi joskus tehdä asioita myöhemminkin.

M.T.

Jokaisella kerralla, heti ensi käynniltä lähtien, brassisokeroinnissa tulee luonteva tunnelma, vaikka itse sokerointi on monella tapaa tukala paikka. Pidän siitä että tulos on viimeisteltyä ja raha saa vastineen palvelulle. Erityisen ihailtava lisä on Roosan muisti. Hän muistaa vaikka aikaa edellisestä käynnistä olisi vähän enemmänkin aikaa. Tulee erityinen olo ❤️

M.I.

Oli oikein hyvää ja asiantuntevaa palvelua. Hoitaja oli iloinen ja kannustava minulle iäkkäälle ihmiselle. Kohta varmaan olen tulossa uudestaan SUURKIITOS HOIDOISTA!

E.D.

I very much enjoyed my facial. It was my first time here and I will definitely be coming back regularly. Thank you, Anette!!

H.K.

Ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelu Heidillä. Henkilökunnalla kasvomaskit ja asiakkaille sisätossut. Käsidesi käytettävissä. Uskaltaa mennä toistekin!

E.A.

Aivan ihana, ystävällinen ja huolellinen tekijä. Sain kauniiden jalkojen lisäksi hyvän mielen. Veera otti asiakkaan huomioon kaikissa työn vaiheissa. Lopputulos oli erittäin siisti. Tulen Veeran asiakkaaksi mielelläni uudelleenkin!

M.E.

Kiitos oikein rentouttavasta tunnista. Arvostin erityisesti hoitajan huolellista ihon puhdistusta ja kiireetöntä hierontaa.

M.V.

Fenix kauneuskeskus sijaitsee hyvällä paikalla Kauniaisissa. Helppo tulla autolla. Odotustila oli miellyttävä, erityisesti kiinnitti huomio ihaniin punaisiin Smegin tuotteisiin. Hoitohuone oli tunnelmallinen kynttilöineen, musiikkeineen ja tuoli peittoineen. Tuulia oli ammattitaitoinen ja mukava henkilö. Kaiken kaikkiaan erinomaista palvelua. Olo oli rentoutunut käsittelyn jälkeen.

L.M.

Hei, sain ihanat kynnet, ilman ryppyjä! Näin ei ole aina ollut kun olen käynyt muualla. Kokemus ylitti positiivisesti aikaisemmat käynnit. Varaan ehdottomasti myös seuraavan ajan Viktorialle.

E.P.

Todella huippukokemus kokonaisuudessaan! Hoito oli ihana, paljon hierontaa, etenkin kasvohieronnat rentouttivat mukavasti. Käytetyt tuotteet olivat hyväntuntuisia ja -tuoksuisia, ja mahtavaa, kun tuotteita sai vielä testiin hoidon jälkeen. Karoliina oli todella ihana, ammattitaitoinen ja miellyttävä asiakaspalvelija. Sain häneltä hyviä neuvoja kotihoitoa varten. Tunnelma oli rento ja mukava. Tulen varmasti uudestaan!

J.L.

Kasvohoito oli kaikin puolin erinomainen. Ihoni näyttää eloisammalta ja oloni on rentoutunut. Karoliina oli erittäin ammattitaitoinen ja antoi hoidon yhteydessä hyviä ihonhoitovinkkejä, joista varmasti tulee olemaan apua iho-ongelmiini. Liiketila oli myös kaunis ja siisti. Oli niin hyvä kokemus, että tulen varmasti käymään teillä jatkossakin! 🙂

4,7 / 5.0

Asiakasarvioinnit
keskiarvo

4,6 / 5.0

(154 arviota)
Kauneuskeskus Fenix
Espoo

4,8 / 5.0

(166 arviota)
Kauneuskeskus Fenix
Espoo

4,9 / 5.0

(97 arviota)
Kauneuskeskus Fenix
Kauniainen

4,9 / 5.0

(79 arviota)
Kauneuskeskus Fenix
Helsinki

H.L.

Kiitos todella paljon, Jenni 🙂 Jalat ovat taas pari numeroa kevyemmät. Ammattitaidolla ja ystävällisesti teet työsi, kiitos siitä.

P.M.

Erinomaista työtä, Jenni! Ja aina niin hyväntuulinen. Kiitos <3

T.T.

Veeralla on aina erinomainen työjälki ja loistava asenne.

N.H.

Hyvää palvelua Anette, kuten aina 🙂

P.S.

Anette on luottosokeroijani 🙂

N.V.

Kiva käydä osaavan ja mukavan ammattilaisen hoidoissa 🙂 Olet huippu Marjo 🙂

J.L.

Ihana pirteä, ystävällinen Tanja tekee hoidot ammattitaitoisesti ja huolella.

K.L.

Voi Tuulia! Aina niin loistava palvelu, kiitos!

L.S.

Kiitos Satu ystävällisestä palvelusta. Tukasta tuli kivan mallinen, on nuortunut olo ja pirtsakka fiilis. 🙂