Kokemuksia Kauneuskeskus Fenixistä

Meillä on vain yksi päämäärä, tehdä asiat paremmin kuin muut. Me pyrimme tekemään käynnistäsi aina ihanan rentouttavan kokemuksen, miellyttävän hoitohetken, jossa sinä olet pääosassa.

Olet lämpimästi tervetullut meille hemmoteltavaksi ja nauttimaan.

Espoo | Kauniainen | Helsinki

Kokemuksia Kauneuskeskus Fenixistä

Meillä on vain yksi päämäärä, tehdä asiat paremmin kuin muut. Me pyrimme tekemään käynnistäsi aina ihanan rentouttavan kokemuksen, miellyttävän hoitohetken, jossa sinä olet pääosassa.

Olet lämpimästi tervetullut meille hemmoteltavaksi ja nauttimaan.

Espoo | Kauniainen | Helsinki

J.V.

Oikein mukava kokemus ensikertalaiselle kauneuskeskus Fenixissä. Sarianne oli hyvin ammattitaitoinen ja käsitteli jalkoja hellävaroen, mutta varmoin ottein. Hän kyseli ja huomioi asiakkaan toiveita. Ihana tapa rentoutua ja aloittaa viikonloppu! Tulen uudestaankin.

M.V.

Fenix kauneuskeskus sijaitsee hyvällä paikalla Kauniaisissa. Helppo tulla autolla. Odotustila oli miellyttävä, erityisesti kiinnitti huomio ihaniin punaisiin Smegin tuotteisiin. Hoitohuone oli tunnelmallinen kynttilöineen, musiikkeineen ja tuoli peittoineen. Tuulia oli ammattitaitoinen ja mukava henkilö. Kaiken kaikkiaan erinomaista palvelua. Olo oli rentoutunut käsittelyn jälkeen.

H.N.

Kiitos onnistuneesta värivalinnasta hiuksilleni. Viimeksi kävin ennen kevään koronaa, n 5 kk sitten. Olin kyllä tyytyväinen työn tulokseen sekä uudistuneeseen yritykseen. Sisustukseen sekä uusiin tuotteisiin ja välineisiin. Oli oikein hienostuneen luxuksen tuntua! Kyseessä on Kauneuskeskus Fenix Matinkylässä. Suosittelen lämpimästi.

L.K-J.

Kiitos Tanja jälleen kerran ammattitaitoisesta työstä, lämpimästä vastaanotosta ja ystävällisestä sekä empaattisesta palvelusta!

T.P.

Aivan mahtava palvelu, tytär (8 vuotta) sai reiät korviin. Paikka erittäin siisti ja näin Korona-aikana hygienista todella huolehdittiin ja kehoitettiin heti pesemään kädet. Veera toimi todella hienosti tyttäreni kanssa, jutteli hänelle ja kertoi kokoajan mitä tehdään. Tytär sai korvakorut syntymäpäivälahjaksi ja olen todella iloinen, että kokemus oli näin miellyttävä.

A.A.

Kiva rentouttava kauneus sessio osaavissa Jennin käsissä. Tulee niin mukava olo. Pidän myös aistikkaasta vähäeleisestä sekä siististä toimitilastanne. Suosittelen teitä ja niin olen jo tehnytkin. Kiitos palaan mielelläni uudestaan!

K.S.

Olen kokeillut useampia hoitoloita ennen Veeraa. Nyt varaan aikoja vain hänelle. Paras, jolla olen koskaan käynyt. Todella laadukasta jälkeä ja erittäin asiantunteva, ammattimainen ote työhön. Lisäksi ihmisenä uskomattoman ihana, saa minun oloni aina rennoksi ihan vain olemalla oma itsensä.

M.T.

Jokaisella kerralla, heti ensi käynniltä lähtien, brassisokeroinnissa tulee luonteva tunnelma, vaikka itse sokerointi on monella tapaa tukala paikka. Pidän siitä että tulos on viimeisteltyä ja raha saa vastineen palvelulle. Erityisen ihailtava lisä on Roosan muisti. Hän muistaa vaikka aikaa edellisestä käynnistä olisi vähän enemmänkin aikaa. Tulee erityinen olo ❤️

M.M.

Isabella tuntee jo minut ja tarvittavan ajan hoitoihin. Helpottaa varaamista ja yhteistyötä. Ihanat sokeroinnit, jalkahoito, geelilakat ja ripsien ja kulmien värjäykset! Kiitos Isabella!

M.U.

Ihana palvelualttius, ystävällinen ja iloinen vastaanotto sekä läsnäolo hoidon aikana, hyvä asiakkaanlukukyky ja aivan ihana lopputulos! Yksi täysin tyytyväinen asiakas valmiina loman viettoon. Kiitos Karoliina!

L.L.

Olen 3 kertaa käynyt Viktorialla laittamassa kynnet ja joka kerta olen ollut erittäin tyytyväinen. Lakka pysyy hyvin, kynnet ovat kauniit ja siistit. Palvelu on asiallista ja ystävällistä. Ilta-ajat sopivat omiin aikatauluihini. Aion jatkaa Viktorialla käymistä jatkossakin.

H.A.

Ystävällinen, reipas, rauhallinen, mutta ripeä ja työn jälki on hyvää. Hoidon aikana on rauhallinen tunnelma, eikä sokerointi tunnu läheskään niin pahalta kuin muissa hoitoloissa, joita olen kokeillut. Olen erittäin tyytyväinen!

4,7 / 5.0

Asiakasarvioinnit
keskiarvo

4,6 / 5.0

(154 arviota)
Kauneuskeskus Fenix
Espoo

4,8 / 5.0

(166 arviota)
Kauneuskeskus Fenix
Espoo

4,9 / 5.0

(97 arviota)
Kauneuskeskus Fenix
Kauniainen

4,9 / 5.0

(79 arviota)
Kauneuskeskus Fenix
Helsinki

M.T.

Jokaisella kerralla, heti ensi käynniltä lähtien, brassisokeroinnissa tulee luonteva tunnelma ja tulos on viimeisteltyä. Roosan kanssa tulee erityinen olo ♥️

U.B.

Veera oli kaikin puolin miellyttävä ja asiantunteva kosmetologi.

J.V.

Kiitos hyvästä sokerointikokemuksesta, Tanja! Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen!

E.H.

Ihanaa palvelua ja hyviä ihonhoitoneuvoja 🙂

H.H.

Olipa mukavaa, rentouttavaa ja ammattitaitoista. Ihana Veera, kiitoksia mukavasta ajasta ja raikkaista jaloista! Tulen varmasti toistekin asiakkaaksesi!

N.N.

Palvelu oli erinomaista ja kiva, että Kauniaisiin saatiin Janninasta loistava tekijä myös miesten brasseille.

S.W.

Kiva käynti. Jannina oli mukava ja työn jälki erinomainen. Jäi iloinen mieli kuten aina Fenix-käynnin jälkeen.

M.H.

Kiitos Anetelle hyvästä sokeroinnista ja palvelusta!

E.J.

Olen nyt käynyt Heidillä kolme kertaa ja ollut tyytyväinen. Aion tulla takaisin.