Kokemuksia Kauneuskeskus Fenixistä

Meillä on vain yksi päämäärä, tehdä asiat paremmin kuin muut. Me pyrimme tekemään käynnistäsi aina ihanan rentouttavan kokemuksen, miellyttävän hoitohetken, jossa sinä olet pääosassa.

Olet lämpimästi tervetullut meille hemmoteltavaksi ja nauttimaan.

Espoo | Kauniainen | Helsinki

Kokemuksia Kauneuskeskus Fenixistä

Meillä on vain yksi päämäärä, tehdä asiat paremmin kuin muut. Me pyrimme tekemään käynnistäsi aina ihanan rentouttavan kokemuksen, miellyttävän hoitohetken, jossa sinä olet pääosassa.

Olet lämpimästi tervetullut meille hemmoteltavaksi ja nauttimaan.

Espoo | Kauniainen | Helsinki

J.V.

Oikein mukava kokemus ensikertalaiselle kauneuskeskus Fenixissä. Sarianne oli hyvin ammattitaitoinen ja käsitteli jalkoja hellävaroen, mutta varmoin ottein. Hän kyseli ja huomioi asiakkaan toiveita. Ihana tapa rentoutua ja aloittaa viikonloppu! Tulen uudestaankin.

M.E.

Maria on aina osannut asiansa ja kehittänyt omat niksinsä jotta geelilakka pysyy mahdottomissa kynsissäni hyvin. Kun koronan takia oli mahdotonta päästä moneen viikkoon kynsihuoltoon hänen ammattitaitonsa puuttuminen oli melkein katastrofi. Nyt taas kelpaa!

M.E.

Kiitos oikein rentouttavasta tunnista. Arvostin erityisesti hoitajan huolellista ihon puhdistusta ja kiireetöntä hierontaa.

M.M.

Isabella tuntee jo minut ja tarvittavan ajan hoitoihin. Helpottaa varaamista ja yhteistyötä. Ihanat sokeroinnit, jalkahoito, geelilakat ja ripsien ja kulmien värjäykset! Kiitos Isabella!

E.P.

Todella huippukokemus kokonaisuudessaan! Hoito oli ihana, paljon hierontaa, etenkin kasvohieronnat rentouttivat mukavasti. Käytetyt tuotteet olivat hyväntuntuisia ja -tuoksuisia, ja mahtavaa, kun tuotteita sai vielä testiin hoidon jälkeen. Karoliina oli todella ihana, ammattitaitoinen ja miellyttävä asiakaspalvelija. Sain häneltä hyviä neuvoja kotihoitoa varten. Tunnelma oli rento ja mukava. Tulen varmasti uudestaan!

K.K.

Harvoin, jos koskaan, olen tavannut näin erinomaista osaamista! Ammatillinen kädentaito mestarillista. Ihmisen, asiakkaan, kohtaaminen konstailematonta ja vuorovaikutustaidot niin hyvät, että saa ”sielunhoidon” samaan hintaan!

E.D.

I very much enjoyed my facial. It was my first time here and I will definitely be coming back regularly. Thank you, Anette!!

H.M.

Jannina oli tosi mukava ja rento. Ensikertalainen asiakas ei joutunut jännittämään ollenkaan. Hän oli myös oikein puhelias ja viihdyttävä ja selvästi osasi asiansa hyvin. Tulen toistekin Janninalle.

K.T.

Sadun leikkaus aina erinomainen. Siksi käynkin koska mielestäni hän tekee erinomaisen työn. 🙂

N.G.

Ensimmäinen kerta kynsihuollossa Kaijalla. Rauhallinen ja rentouttava kokemus. Varasin seuraavan käsittelyn kosmetologille jo samaiselle viikolle. Kiitos!

P.T.

Jälleen kerran huippupalvelua:) Jannina on aina ajoissa, hänen asiakaspalvelunsa on ystävällistä ja hän saa asiakkaansa rentoutumaan, vaikka toimenpide olisikin hieman kivulias! Huippu-ammattilainen!!!

H.A.

Ystävällinen, reipas, rauhallinen, mutta ripeä ja työn jälki on hyvää. Hoidon aikana on rauhallinen tunnelma, eikä sokerointi tunnu läheskään niin pahalta kuin muissa hoitoloissa, joita olen kokeillut. Olen erittäin tyytyväinen!

4,7 / 5.0

Asiakasarvioinnit
keskiarvo

4,6 / 5.0

(51 arviota)
Kauneuskeskus Fenix
Espoo

4,8 / 5.0

(125 arviota)
Kauneuskeskus Fenix
Espoo

4,9 / 5.0

(76 arviota)
Kauneuskeskus Fenix
Kauniainen

4,9 / 5.0

(62 arviota)
Kauneuskeskus Fenix
Helsinki

J.S.

Aivan ihana päähieronta! Suuret kiitokset, Sarianne ♥️

J.H.

Merilyn kynnet: Mahtavaa työtä! Nopeaa, tarkkaa, siistiä ja mikä parasta – ystävällistä!

U.B.

Veera oli kaikin puolin miellyttävä ja asiantunteva kosmetologi.

E. F-H.

Olen käynyt Sariannella jo vuosia, hän tekee hienot ripset jotka pysyvät. Olen erittäin tyytyväinen!

P.I.

♥️♥️♥️ Satu♥️♥️♥️

T.T.

Veeralla on aina erinomainen työjälki ja loistava asenne.

P.M.

Erinomaista työtä, Jenni! Ja aina niin hyväntuulinen. Kiitos <3

A.P.

Kiitos, kiitos! Kaikki sujui jälleen loistavasti, kuten Aneten kanssa aina.

H.H.

Olipa mukavaa, rentouttavaa ja ammattitaitoista. Ihana Veera, kiitoksia mukavasta ajasta ja raikkaista jaloista! Tulen varmasti toistekin asiakkaaksesi!