Microblading

Kulmakarvojen kaunistamista luonnollisella tavalla

MITÄ MICROBLADING ON?

Microblading on kulmakarvojen muotoilukäsittely, joka mahdollistaa asiakkaalle kauniit, persoonalliset ja luonnolliset kulmat. Microblading -toimenpiteen aikana laitetaan pigmenttiä ihon pintakerrokseen eli epidermikseen. Käytämme hoitolassamme vain turvallisia ja laadukkaita pigmenttejä. Microblading-toimenpide muistuttaa tatuoimista, mutta tatuointi tai edes kestopigmentointi se ei kuitenkaan ole. Microblading -tekniikalla tehdyt kulmat häviävät ihosta kokonaan noin vuodessa. Kauniin tuloksen ylläpitämiseksi täytyy toimenpide uusia n. 6-12kk ensimmäisestä microbladin kerran jäälkeen. Suosittelemme sinua ottamaan noin puolen vuoden jälkeen yhteyttä omaan microblading -ammattilaiseesi kulmien uusimisen vuoksi.

SATTUUKO MICROBLADING?

Tämä toimenpide ei varsinaisesti satu, mutta se voi tuntua inhottavalta aluksi. Erityisen tuntoherkälle iholle toimenpide voi sattua hiukan enemmän kuin normaalille iholle. Käytämme toimenpiteessä pintapuudutetta (ei injektoitava), ja se vie suurimman osan ikävistä tuntemuksista pois. Pintapuudutus haihtuu elimistöstä 2h kuluessa. Huom! Ensimmäiset microblading-linjat tehdään kuitenkin aina ilman puudutusta, jotta puudutuksen aiheuttama mahdollinen lihasten rentoutuminen ei vaikuta kulmien symmetrisyyteen.

MICROBLADING KOTIHOITO-OHJEET

On erityisen tärkeää muistaa pitää iho ja kulmat puhtaina. Vältä aurinkoa sekä uima-altaita, solariumia, saunaa ja raskasta hikoilua koko parantumisen ajan. Valmistelu- ja jälkihoito-ohjeet ovat tässä samassa tekstissä, luethan ne myös tarkasti.

KUINKA KAUAN MICROBLADING-KÄSITTELY KESTÄÄ?

Ensimmäiseen toimenpiteeseen varataan reilu 2h aikaa. Aika pitää sisällään valmistelun, kulmien muotoilun, microblading-toimenpiteen ja jälkihoito-ohjeet.

TÄYTYYKÖ MINUN OTTAA VAPAAPÄIVÄ TOIMENPITEEN TAKIA?

Ei missään nimessä tarvitse. Iho kulmien ympäriltä voi punoittaa hieman riippuen ihosi herkkyydestä, mutta muita ei-toivottuja jälkiä ei tästä toimenpiteestä ihoosi jää. Väri saattaa olla aluksi tummempi kuin haluttu lopputulos. Noin viikon sisällä toimenpiteestä punoitus laskee (yleensä yhdessä yössä), iho paranee ja väri alkaa lähennellä lopputulosta.

MICROBLADINGIEN PARANTUMINEN?

Paraneminen vie yleensä viikosta kymmeneen päivään. Tässä ajassa kuollut ihosolukko lähtee irtoamaan ihosta, toisin sanoen pienet ihonhiukkaset, jotka koostuvat kuolleesta ihosta, verestä ja pigmentistä, irtoavat tässä ajassa. Noin kuukaudessa pigmentti on täysin asettunut ja 6-12 viikon jälkeen tehdään aina vahvistus, jossa väriä lisätään kohtiin, joista sitä on lähtenyt normaalia enemmän. Microbladingin hinta sisältää aina myös vahvistuskerran.

KUULOSTAA VAKUUTTAVALTA, HALUAN KUITENKIN TIETÄÄ TÄSMÄLLEEN, MITÄ IHOLLENI TAPAHTUU MICROBLADINGIN AIKANA?

Toimenpiteeseen liittyy seuraavat asiat: muotoilu, itse toimenpide ja jälkihoito. Muotoilun aikana mittaamme sinulle symmetriset kulmat kasvojesi muodon mukaan. Piirrämme kulmakynällä uusien kulmiesi ääriviivat, kun olet nähnyt ja hyväksynyt ne, täytämme ääriviivojen sisältä alueen pigmentillä, joka sopii sinulle parhaiten ja josta itse pidät eniten. Ääriviivoja emme koskaan tee pigmentillä ja ne pyyhitään aina kokonaan pois, jotta kulmista saadaan mahdollisimman luonnollisen näköiset. BMicrobladingin tehdään erikoisterillä, jotka koostuvat 11-14 pienestä terästä, jotka ”viiltävät” ihon pintakerroksen hieman rikki ja työntävät pigmentin ihoon.