Miehille

Tosimiehet hoitavat itseään

Käykö kauneushoitolassa miehiä? No tottakai käy! Kysy vaan, että kuinka paljon!

Meiltä usein kysellään, että mitä meiltä voisi ostaa vaikkapa lahjakorttina miehelle? No tässäpä meiltä koottuna parhaat palat, olkaa hyvät!

Espoo | Kauniainen | Helsinki

Miehille

Tosimiehet hoitavat itseään

Käykö kauneushoitolassa miehiä? No tottakai käy! Kysy vaan, että kuinka paljon!

Meiltä usein kysellään, että mitä meiltä voisi ostaa vaikkapa lahjakorttina miehelle? No tässäpä meiltä koottuna parhaat palat, olkaa hyvät!

Espoo | Kauniainen | Helsinki

Miehet huolehtivat itsestään siinä missä naisetkin ja meillä Fenixissä on miesten sokerointeja kehon joka kolkkaan tehty jo vuodesta 2005, eli ihan alusta alkaen.

Miesten suosituin sokerointi on brasilialainen, mutta hyvinä kakkosina tulevat mm. kainalot, selkä, rinta+vatsa. 

Brasilialaisesta sokeroinnista voit lukea lisää täältä.

Sokeroinnista ylipäänsä löydät lisää tietoa täältä.

Jalkahoito on paitsi hyödyllinen, myös erittäin miellyttävä hoito sukupuoleen katsomatta. Meidän jalkamme kuljettavat meitä, joten ne ovat meillä kaikilla aika kovalla koetuksella päivittäin.

Miehille suosittelemme perusjalkahoitoa joko jalkahieronnalla tai ilman.

Jalkahoitoihimme voit tutustua täällä.

Kasvohoito on aivan yhtä ihanan rentouttava hoito myös miehille.

Jos tarvetta ihonpuhdistukselle ei ole, suosittelemme miehille tunnin mittaista rentouttavaa hemmottelukasvohoitoa. Jos taas ihonpuhdistus olisi hyvä olla mukana kasvohoidossa, valitse täydellinen kasvohoito.

Kasvohoitoihimme voit tutustua täällä.

Ihonpuhdistus on tervetullut hoito myös miehille. Kivuttomasti tehty ultraääni-ihonpuhdistus ei ole traumaattinen kokemus herkemmällekään iholle 😉

Ihonpuhdistuksesta voit lukea lisää täältä.

Ihanat, tuoksuvilla öljyillä tehtävät, kokovartalohierontamme ovat varmasti mieluisia hoitoja myös miehille. Tämä hieronta ei ole kivuliasta rusentelua, vaan tässä hieronnassa saa vain nauttia ja kokea hieronnan lempeän kosketuksen ja rentouttavan vaikutuksen.

Kokovartalohieronnasta voit lukea lisää täältä.

 

Hot Stone eli kuumakivihieronta on rentoutumisen ja nautinnon aatelia. Se on eri kokoisilla, sileäksi hiotuilla, lämpimillä basalttikivillä sekä vartaloöljyllä suoritettava rentouttava kokovartalohieronta. Tätä hoitoa ei voi selittää tai kuvailla, se täytyy kokea itse.

Hot Stone -hieronnasta voit lukea lisää täältä.

Intialainen päähieronta eli ”intsu” vaan kavereiden kesken, on erittäin suosittu hoito sukupuoleen katsomatta. Intialainen päähieronta tehdään tuolissa istuen ja sen rentouttavan vaikutuksen uskoo, kun sen kerran kokee. Suosittelemme lämpimästi!

Intialaisesta päähieronnasta voit lukea lisää täältä.

Mikäli selän ihossa on epäpuhtauksia, ei mikään estä ottamasta ihonpuhdistusta selkään. Selän ihonpuhdistus tehdään samoin kuin ihonpuhdistus kasvoille, mutta vartalolle soveltuvin tuottein.

Selän ihonpuhdistus löytyy ajanvarauksessamme vartalohoitokategoriastamme.

Hiustenleikkaus piristää ilmettä aina, eikä varmasti ole pahitteeksi aloittaa tätä hemmotteluhetkeä hierovalta pesupaikaltamme, parturimme tekemän ihanan päähieronnan kera.

Hiustenleikkauspalveluistamme voit lukea lisää täältä.