Kauneuskeskus Fenixin

4+1
palvelulupausta

4+1
palvelulupausta

1

Palvelulupaus 1

”Kas noin, laitoin sinulle nyt naamion ja annetaan sen vaikuttaa vartin verran ja tulen sitten takaisin.” Tämä on lause, jota et kuule kauneushoitoloissamme koskaan! Kun varaat meiltä tunnin tai kahden palvelun, me myös palvelemme sinua koko palvelun kestävän ajan. Me palvelemme Sinua koko rahan edestä ja pidämme huolta hoitojen jokaisessa vaiheessa, että Sinä olet hyvissä käsissä.

2 + 3

Palvelulupaukset 2 + 3

Palvelumme ovat kaikille samanlaisia. Jokainen kauneuspalvelumme on tarkkaan määritelty kokonaisuus, johon jokainen työntekijämme on koulutettu. Voit luottaa, että esimerkiksi jalkahoitoihimme kuuluu samat vaiheet jokaisessa toimipisteessämme ja jokaisen tekijän kohdalla.

3

Sen sijaan tekijämme eivät ole samanlaisia emmekä tahdo, että kukaan heistä jättää omaa tyyliään eteisen henkariin töihin tullessaan. Koulutetut kauneuden ammattilaisemme tekevät rakasta työtä koko persoonallaan ja tähän me myös rohkaisemme. Sekä asiakkaillamme että tekijöillämme on lupa olla 100% oma itsensä. Meille on tärkeää, että asiakkaamme voivat tekijöidemme joukosta löytää juuri sen oikean luottotekijän, jonka kanssa synkkaa.

4

Palvelulupaus 4

Hygienia ja turvallisuus ovat meille itsestäänselvyyksiä. Kauneuskeskus Fenixin kaikki työntekijät ovat koulutettuja alansa ammattilaisia. Voisimme myös mainita, että hius- tai kauneudenhoitoalan peruskoulutus on meillä itsestäänselvyys, eikä meidän joukostamme löydy yhtäkään ”itseoppinutta Youtube-ammattilaista”. Meillä olet osaavissa käsissä!

+1

Meillä nauretaan paljon! Ilmapiiriimme kuuluu vapautuneisuus ja toivomme, että hyvä fiilis tarttuu myös asiakkaisiimme.