Täyteainehoidot

Restylane - maailman tutkituimmat täyteainehoidot.

Täyteaineinjektio on kauneuskäsittely, joka tehdään aineella, jota on elimistössämme luonnostaan. Hyaluronihappo on täyteaine, jolla rypyt ja juonteet täytetään. Käyttämämme täyteaine on erittäin turvallinen ja tutkittu, ruotsalainen tuote.

Espoo | Kauniainen | Helsinki

Täyteainehoidot

Restylane - maailman tutkituimmat täyteainehoidot.

Täyteaineinjektio on kauneuskäsittely, joka tehdään aineella, jota on elimistössämme luonnostaan. Hyaluronihappo on täyteaine, jolla rypyt ja juonteet täytetään. Käyttämämme täyteaine on erittäin turvallinen ja tutkittu, ruotsalainen tuote.

Espoo | Kauniainen | Helsinki

Mikä täyteaineinjektiohoito on?

Täyteaineinjektio on luonnollinen kauneuskäsittely, joka tehdään hyaluronihapolla, eli aineella, jota on elimistössämme luonnostaan. Kauneuskeskus Fenixissä käyttämämme täyteaine Restylane on maailman tutkituin ja dokumentoiduin, kristallinkirkas, ei eläinperäinen, biologisesti hajoava geeli, joka perustuu luonnolliseen hyaluronihappoon. 

Hyaluronihappo on täyteaine, jolla rypyt ja juonteet täytetään. Käyttämämme täyteaine Restylane on erittäin turvallinen ja tutkittu, ruotsalainen tuote. Luonnonmukaisen täyteaine-kauneuskäsittelyn vaikutukset kestävät pitkään.

Täyteaineinjektioiden käyttöalueet?

Täyteaineinjektioiden
 käyttöalueita
 ovat:

 • Huulten täyteläistäminen
 • Huulten ja niiden ympäristön rypyt
 • Nasolabiaaliset juonteet
 • Silmien välin pystyjuonteet (Sibelius-rypyt)
 • Kasvojen piirteiden muotoileminen

Mitä hyaluronihappo on?

Hyaluronihappoaon luonnossa kaikissa elollisissa organismeissa. Hyaluronihappo onluonnonmukaista ainetta, jota on kehossamme luonnostaan. Se lisää ihon tilavuutta, voitelee niveliämme ja antaa silmillemme niiden muodon. Se on sokerimolekyyli, jonka kemiallinen rakenne on samanlainen kaikkialla, niin yksinkertaisessa bakteerissa kuin ihmisessä. Käyttämämme täyteaineen hyaluronihappo on stabiloitua, joten se pysyy ihossa pidempään, eikä siinä ole mitään eläin tai ihmisperäisiä ainesosia.

Mitä täyteaineinjektioilla voidaan saavuttaa?

Iän mukanaan tuomia juonteita ja ryppyjä voidaan pehmentää ruiskuttamalla ihoon hyaluronihappoa sisältäviä täyteaineita. Huulet voidaan tehdä täyteläisemmiksi ja aistillisemmiksi ja huulirajaa voidaan muotoilla siten, että huulet tulevat paremmin esiin. Myös posket ja leuka saadaan täyteläisemmiksi täyteaineinjektion avulla.

Mihin kaikkialle täyteainehoitoja voi ottaa?

Täyteaineinjektiot on todettu tehokkaaksi erilaisten ryppyjen, juonteiden ja ihopoimujen korjaukseen. Niillä voi korjata esim. otsan poikittaisia ryppyjä, silmien välissä otsalla olevia pitkittäisiä ns. Sibelius-ryppyjä, ylähuulen ja nenän välissä olevia pitkittäisiä ryppyjä sekä nenän sivusta suupieleen kulkevia nasolabiale-ryppyjä.

Miten täyteaineet toimivat?

Ryppyjen ja poimujen tasoittamiseen tai suun muotoilemiseen täyteläisemmäksi ja aistikkaammaksi ei tarvita mitään vieraita aineita. Injektoitava hyaluronihappo sitoo ihoosi vettä, joka kohottaa ja antaa uutta kiinteyttä. Nuori iho on pehmeä ja joustava. Injektiossa käytettävä ampulli sisältää runsaasti hyaluronihappoa, joka saa ihon näyttämään terveeltä. Kun vanhenemme, ihon kyky valmistaa hyaluronihappoa heikkenee, jolloin hyaluronihapon määrä ihossamme alkaa laskea. Koska hyaluronihappo auttaa sitomaan vettä ihoon, myös ihon vedensäilytyskyky heikkenee. Tämän tuloksena ihon kyky palautua kiristymisen ja rypistymisen jälkeen heikkenee. 

Ihon täyteläisyyden väheneminen tarkoittaa myös sitä, että iho jää liian löysäksi (esimerkiksi silloin, kun ylipainoinen ihminen laihduttaa nopeasti). Tämä aiheuttaa ryppyjä, mikä saa kasvot näyttämään vanhoilta.

Sopivatko täyteainehoidot kaikille?

Hyaluronihappo sopii hyvin niin naisille kuin miehillekin. Hyvin pinnallisia ryppyjä tai paksun ihon syviä ryppyjä sillä ei voi korjata. Aknearpia pystytään korjaamaan yksilöllisesti. Jos arpi on tarpeeksi iso, eikä se ole kiinni ihon pohjassa, se voidaan täyttää. Ihon hionta on kuitenkin aknearville paras hoitomuoto. Aivan silmän alapuolella oleviin ryppyihin tuote ei sovellu.

Voiko täyteaineille tulla yliherkkyysreaktioita?

Yliherkkyysluonteisiksi ajateltuja reaktioita on raportoitu noin yhdellä potilaalla 10000 potilasta kohti. Injektion jälkeen voi esiintyä joitakin injektioon liittyviä reaktioita. Näitä ovat käsitellyn alueen punoitus, turvotus, kipu, kutina, värimuutokset ja arkuus. Oireet häviävät yleensä itsestään muutama päivä ihoon tehdyn injektion jälkeen ja viikon sisällä huuliin tehdystä injektiosta. Injektioon liittyvät reaktiot eivät liity mitenkään itse täyteaineeseen.

Miten täyteaineinjektio tehdään?

Toimenpiteessä täyteaine pistetään tarkasti rypyn/juonteen tai huulen rajan alle syvälle dermikseen. Vaikutus näkyy heti. Yhteen pitkään juonteeseen voidaan käyttää useitakin pistoja. Toimenpide on lähes kivuton; puudutusta (joka on injektio sekin) tarvitaan harvoin. Käsittelyn jälkeen esiintyy turvotusta ja punoitusta jonka kesto on hyvin yksilökohtaista -useimmiten 1-3 vuorokauden ajan.

Kauanko täyteainehoidon tekeminen vie aikaa?

Hoitoon menee aikaa noin 30 minuuttia.

Milloin täyteaineinjektiohoitoja ei tule käyttää?

Kun henkilöllä on:

 • Verenvuototaipumus
 • Verenhyytymiseen vaikuttava pysyvä lääkitys (esim. Disperin, Marevan)
 • Käsiteltävällä alueella jokin ihosairaus tai tulehdus
 • Raskaana

Käyttämämme maailman turvallisin, tutkituin ja dokumentoiduin täyteaine tuli markkinoille vuonna 1996 ja sen jälkeen on tehty useita histologisia ja kliinisiä tutkimuksia, joiden kaikkien perusteella kyseessä on tuote, jota on helppo käyttää, jota siedetään hyvin ja joka on tehokas. Tähän päivään mennessä tuotteilla on hoidettu menestyksekkäästi yli 10 000 000 henkilöä ympäri maailmaa.

Sivuvaikutukset ja jälkihoito-ohjeet?

Heti hoidon jälkeen hoidetulla alueella voi olla punoitusta, lievää turvotusta ja joskus arkuutta, joka kestää korkeintaan 2-3 pv.

Minkäänlaisia vakavampia sivuvaikutuksia tuotteella hoidosta ei ole raportoitu. Meikkiä voi laittaa 6 tunnin kuluttua, mutta hoidetun alueen altistamista kuumuudelle (esim. sauna, solarium, voimakas auringonpaiste) tai kylmyydelle on hyvä välttää niin kauan kuin ensipunoitus ja -turvotus kestävät.

Erilaiset täyteaineet

Käyttämäämme täyteainetta on saatavana neljää kudosten mukaan valmistettua tuotetta, joista jokainen on suunniteltu eri tarkoituksiin, kuten ohuiden juonteiden tasoitukseen, kasvonpiirteiden muotoiluun tai huulien täyteläistämiseen ja muotoiluun. Tuotteiden ero perustuu geelin partikkelikokoon. Toimenpiteentekijä valitsee ihoosi ja tarpeisiisi sopivan tuotteen tai niiden yhdistelmän parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

 • Restylane täyteaine soveltuu ryppyjen tasoitukseen ja huulien muotoiluun.
 • Restylane Skinbooster, Ihon rakenteen parantamiseen, pienten pintajuonteiden häivyttämiseen.
 • Profhilo, rakenteensa ansiosta muista täyteaineista merkittävästi eroava täyteainehoito, joka kosteuttaa, kiinteyttää ja uudistaa ihoa leviten suurelle alueelle.

Kuka täyteainehoidot tekee?

Injektiohoidot Kauneuskeskus Fenixissä tekee sisätauteihin ja kirurgiaan erikoistunut sairaanhoitaja ja sertifioitu Restylane-kouluttaja Kristiina Treuthardt. Kristiina on tehnyt injektiohoitoja noin 19 vuotta ja toiminut injektiohoitokouluttajanakin jo vuosien ajan, kouluttaen vuosien varrella kymmeniä sairaanhoitajia ja lääkäreitä. Toimenpiteitä hänelle on näihin vuosiin mahtunut jo yli 25 000 kpl, joten Kristiinalla on erittäin vankka kokemus injektiohoidoista.

Kauanko täyteaineinjektiohoidon tulos säilyy?

Käyttämämme täyteaineet ovat pitkään säilyviä, mutta eivät pysyviä. Hyaluronihappo hajoaa ihossa itsestään jälkiä jättämättä hiilidioksidiksi ja vedeksi 6-12 kuukaudessa. Tulos pysyy kuitenkin yleensä lähes vuoden, sillä mitä enemmän hyaluronihappo hajoaa, sitä enemmän se kykenee sitomaan vettä, jolloin aineen volyymi pysyy ennallaan. Ensimmäisen käsittelyn vaikutukset säilyvät parhaiten, kun otat säännöllisiä uusintahoitoja. Uusintahoitojen tarpeeseen vaikuttaa luonnollisesti se, minkä tasoista tulosta pidät hyvänä. Tämä tarkoittaa sitä, että potilas voi myöhemmin valita, haluaako jatkaa samalla tavalla vai vaihtaa hoitojen yhdistelmää. Restylane -hoito voidaan myös uusia niin monta kertaa, kuin potilas vain haluaa. Ryppyjen hoidon jälkeen useimmat potilaat haluavat jatkokäsittelyn 6–12 kuukauden kuluttua ensimmäisestä hoidosta. Huulien käsittelyn jälkeen jatkokäsittely tarvitaan yleensä 6 kuukauden kuluttua.

Miten saan varattua ajan täyteaineinjektiohoitoon?

Kristiina Treuthardt tekee injektiohoitoja Kauneuskeskus Fenixissä tilauksesta. Soita meille p. 050 595 7979 tai laita sähköpostilla [email protected] mahdollisia toivomiasi hoitoaikoja. Sen jälkeen sovitamme sinun ja Kristiinan aikataulut yhteen. Kristiina ottaa vastaan kaikissa toimipisteissämme: Matinkylässä, Kauniaisissa ja Helsingissä.

Huomioithan, että täyteainehoitoja ei voi maksaa Kauneuskeskus Fenixin lahjakortilla, eivätkä täyteainehoidot kerrytä kanta-asiakaspisteitä..