Yumibeauty

Espoo | Kauniainen | Helsinki

Yumibeauty

Espoo | Kauniainen | Helsinki

Yumi™ Lashes

Yumi™Lashes -ripsien kestotaivutus- on todellinen vallankumous kauneuden maailmassa. Se on ripsien kestotaivutus joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia. Yumi™Lashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestoväreillä. Tavallisen ripsipermanentin sijaan Yumi™Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.

Yumi™ Brows

YUMI™ Brows -käsittely tarjoaa mahdollisuuden korostaa ja kaunistaa luonnollisia kulmakarvoja vaihtoehtona kestopigmentoinnille tai microbladingille. Uusi YUMI™ Lashes & Brows -tuotteet on kehitetty, valmistettu ja sertifioitu Ranskassa. 

YUMI™ Brows on uusi kulmakarvojen laminointi-menetelmä, joka ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla.  Huolellisesti valitut aktiiviaineet, kuten pantenoli ja keratiini, hellivät, vahvistavat ja suojaavat luonnollisia kulmakarvoja käsittelyn jokaisessa vaiheessa. Kyse ei ole pelkästä kulmakarvojen muotoilusta ja värjäyksestä, vaan YUMI™ Brows on lisäksi todellinen kulmakarvoja hellivä syvähoito. YUMI™ Brows -tuotteet hoitavat ja suojaavat kulmakarvoja käsittelyn kaikissa vaiheissa.

Yumi™ Feet

Yumi™ Feetin ”De Si Jolis Pieds” eli ”Kauniit jalat” -kovettumahoito poistaa kovettumia jaloista vain 15 minuutissa. Yksinkertainen ja kustannustehokas hoito kovettumille, vain kauneudenhoitoalan ammattilaisten käyttöön. Välittömiä tuloksia tuottava kumouksellinen tuote on kehitetty ja valmistettu 100-prosenttisesti Ranskassa, ja se täyttää tiukat laatuvaatimukset. Kerran hoitoa kokeiltuasi ihastut varmasti ja palaat YumiFeet-hoitoon aina uudelleen.

Yumi™ Nails

YUMI™ Nails on uuden sukupolven keratiinihoidon sisältävä uraauurtava geelilakkaus, jonka avulla voit muotoilla tasaiseenkin kynteen kauniin kaarevan muodon. Keratiinihoito auttaa vahvistamaan kynsiä ja valmistelemaan ne aluslakkaa varten. Näin aluslakka tarttuu paremmin luonnolliseen kynteen.

Yumi™ Beauty-kotihoitotuotteet

YUMI™ Lashes – Mascara Keratin Restore: 
YUMI™ Lashesin hoitava, väritön Keratin Restore Mascara on tarkoitettu ripsien hoitamiseen ja kosteuttamiseen YUMI™ Lashes -käsittelyn jälkeen.Tuotteen pääasiallinen ainesosa – keratiini – korjaa ripsiä ja täydentää niiden keratiinivarastoja. Keratiini on proteiini, joka suojaa epiteelisoluja vaurioilta ja stressiltä.

YUMI™ Feet -hoitovoide:
Kovettumia poistavan De Si Jolis Pieds -hoidon lopuksi suosittelemme jalkojen ihoa ravitsevan ja pehmentävän voiteen käyttöä.
Aftercare Creamin ainutlaatuinen koostumus tekee ihosta silkinpehmeän. Se kosteuttaa ja hellii ihoa. Suosittelemme päivittäistä käyttöä pidentämään YUMI™ Feet -hoidon vaikutusta. Voidetta on saatavana kahta eri pakkauskokoa: 75 ml myyntiin ja 200 ml hoitolakäyttöön.