Kauneus- ja kynsihoitola Helsinki Kamppi

Elegantti kauneushoitola ja parihoitojen paratiisi.

Kauneuskeskus Fenixin Helsingin kauneushoitolan löydät osoitteesta Annankatu 27 A, Helsingin ydinkeskustasta Kampista. Annankadun kauneushoitolasta löydät kattavan valikoiman erilaisia kauneushoitoja päästä varpaisiin. Upeista tiloistamme löytyy myös ylellinen parihoidot mahdollistava hoitohuone, johon voit varata kauneus- tai rentoutushetken rakkaasi tai ystäväsi kanssa.

Tervetuloa kaunistumaan näyttävästi!

Kauneus- ja kynsihoitola Helsinki Kamppi

Elegantti kauneushoitola ja parihoitojen paratiisi.

Kauneuskeskus Fenixin Helsingin kauneushoitolan löydät osoitteesta Annankatu 27 A, Helsingin ydinkeskustasta Kampista. Annankadun kauneushoitolasta löydät kattavan valikoiman erilaisia kauneushoitoja päästä varpaisiin. Upeista tiloistamme löytyy myös ylellinen parihoidot mahdollistava hoitohuone, johon voit varata kauneus- tai rentoutushetken rakkaasi tai ystäväsi kanssa.

Tervetuloa kaunistumaan näyttävästi!

Kauneuskeskus Fenix Helsinki Kamppi – since 2017.

Kauneushoitolamme Annankadulla tarjoaa palvelumenussaan mm. seuraavat ihanat hoidot: kasvohoito, HydraFacial, timanttimikrohionta, ihopuhdistus, mikroneulaus, kemiallinen kuorinta, jalkahoito, ripset ja kulmat, Yumi Lashes -kestotaivutus, Yumi Brows -kulmien laminointi ja sokerointi. Palveluvalikoimaan kuuluu myös lukuisia erilaisia hemmotteluhoitoja, joissa voit unohtaa hetkeksi arjen kiireet.

Astu sisään sykähdyttävän kauniin rakennuksen vanhoista ovista nauttimaan omasta ajasta upeissa tiloissamme.

Annankadun ikkunoissa lukee Fenix Beauty Academy –
olenko tullut oikeaan paikkaan?

Samoissa tiloissa Annankadun kauneushoitolan kanssa toimii myös Fenix Beauty Academy, Kauneuskeskus Fenixin opiskelijahoitola, jossa kauneudenhoitoalan opiskelijat saavat upean mahdollisuuden suorittaa harjoittelujaksojaan oikeiden asiakastöiden parissa.

Laadukas ja tinkimätön ammattitaito, uusien menetelmien hallinta ja turvallisuus ovat olleet aina Kauneuskeskus Fenixin kauneushoitoloiden kulmakiviä. Näitä arvoja tahdomme välittää eteenpäin myös opiskelijahoitolassamme.

Fenix Beauty Academyssa saat nauttia laadukkaista ja monipuolisista kauneushoidoista edullisin opiskelijatyöhinnoin ja samalla autat opiskelijoita oppimaan kauneudenhoitoalan saloja. Fenix Beauty Academyn tarinaan, palveluvalikoimaan ja ajanvaraukseen pääset tästä linkistä.

AUKIOLOAJAT

  • MA-PE 8-21
  • LA 8-14
  • SU Sopimuksen mukaan

KOKEMUKSIA FENIXIN HELSINGIN KESKUSTAN HOITOLASTA

Aivan ihana kasvohoito! Kiitos myös asiantuntevista ohjeista sekä tuotesuosituksista. Hieronta oli täydellinen ja niin ihanan rentouttava.

H.H.

Kasvojen lymfa todellakin tehosi. Turvotus hävisi. Rauhallinen ja viihtyisä ympäristö.

H.K.

Nadine is an expert at sugaring and in making the client feel at ease. Her conversation skills are great and I have learnt something new about Helsinki, Finland and the Finnish language after each visit. She pays attention to detail when sugaring, gives good advice about homecare after sugaring and is knowledgeable about beauty and skincare in general. Thank you for the professional service!

C.V.

As always Nadine, was so lovely and fast, as much as I love our chats waxing is never very fun, but Nadine is fantastic, I can only sing her praise and thank her for such a wonderful experience.

A.C.

Tack för att jag fick tala svenska!

C.F.

Oli todella miellyttävä käydä ja sain juuri sellaisen käyntikokemuksen kuin olin toivonut. Päivästäni tuli ihana!

E.P.

Olipa miellyttävä kokemus (lapsen korvien rei’itys). Hoitaja oli tosi kiva ja lapsen sanoin lempeä. Kaikki sujui ripeästi mutta kiirehtimättä, mitä arvostan.

M.I.

Mukava kokemus, kuten aina. Miellyttävä käydä.

L.K.

Oli ihan todella ystävällistä palvelua, ja siitä jäi kaikille todella hyvä mieli. Tulin kahden pienen tytön kanssa laittamaan heille ensimmäiset korvakorut, ja kaikki meni super ihanasti ja sujuvasti, lämmin kiitos!

O.V.

Elisa on todella mukava ja ammattilainen. Parhaat sokerointikokemukset ehdottomasti!

K.N.

Ihana ja tehokas kasvohoito Kiran erittäin ammattitaitoisissa käsissä. Hoitotuotteet olivat laadukkaita ja tuntuivat sopivan omalle herkälle iholle erinomaisesti. Tuloksena selkeästi kirkkaampi ja kostutettu iho ja rentoutunut, tyytyväinen mieli.

T. J-L.

Erittäin tarkkaa ja huolellista jälkeä! Ihana hoito, kiitos!

M.R.

Hoitaja aivan ihana! Kasvohoito räätälöitiin omien tarpeitteni mukaan ja oli asiantuntevaa palvelua. Kiran kanssa mahtavat keskustelut. Kiitos!

I.K.

Elisa oli huolellinen ja koin hänen tehneen erinomaista jälkeä. Koin hänen aidosti olevan kiinnostunut ihoni kunnosta ja siitä mikä siihen voisi auttaa. Hieronta kruunasi kasvohoidon, kun se oli läsnäolevasti tehty. Kiitos Elisa! Olen erittäin tyytyväinen.

K.N.

Nadine oli ihana, ja oikea ammattilainen. Minulla oli erinomainen, ja rauhoittava kokemus Fenixissä, ja ehdottomasti tulen vielä uudestaankin!

M.S.

Loistavaa asiakaspalvelua. Jalat tuntuvat niin kevyiltä ja pehmeiltä. Osaavaa hoitoa. Kiitos?

K.M.

HELSINGISSÄ ANNANKADULLA SINUA PALVELEVAT

Kosmetologit sekä kynsiartistit

CIDESCO -Kosmetologi
(jag betjänar också på svenska)
Asiakaspalveluvastaava