Meikkaus

Täydellinen meikki tärkeään päivään.

Ammattitaitoiset meikkaajamme, maskeeraajamme ja kosmetologimme tekevät upeat kauneus-, juhla- ja häämeikit kaikkiin tärkeisiin tilaisuuksiisi.

Kuvia meillä toteutetuista ihanista meikeistä löydät some-tileiltämme.

Espoo | Kauniainen

Meikkaus

Täydellinen meikki tärkeään päivään.

Ammattitaitoiset meikkaajamme, maskeeraajamme ja kosmetologimme tekevät upeat kauneus-, juhla- ja häämeikit kaikkiin tärkeisiin tilaisuuksiisi.

Kuvia meillä toteutetuista ihanista meikeistä löydät some-tileiltämme.

Espoo | Kauniainen

Mitä tarkoittaa koekampaus tai koemeikki?

Koemeikki- ja koekampausajat ovat suunnitteluaikoja. Niissä katsotaan läpi kampaus- ja meikkitoiveet. Koemeikissä kokeillaan värejä ja voidaan keskittyä joihinkin yksityiskohtiin, jos asiakasta jokin asia erityisesti mietityttää.

Koemeikki ja koekampaus eivät ole kokonaiset ja täydelliset meikki ja kampaus. Suunnitteluun varataan vähemmän aikaa ja tällöin tarkoituksena on suorittaa vain toteutettavan työn suunnittelu. Siksi koemeikille ja koekampaukselle laskettu hinta on huomattavasti edullisempi, kuin varsinainen meikki tai kampaus.

Entä jos haluan, että minulle tehdään koemeikkinä täydellinen meikki tai koekampauksena täydellinen kampaus?

Halutessasi koemeikin tilalle voit ottaa koko meikin täydellisesti toteutettuna. Tuolloin pelkkään meikkiin varataan aikaa tunti ja hinta on normaali juhlameikin hinta. Samoin voit toimia myös kampauksen kanssa.

 

Hääpäivän tai muun juhlapäivän aikataulutus?

Hää- ja juhlapäivien aikataulutukseen antaisimme vinkiksi seuraavan: vaativa nutturakampaus vie karkeasti arvioiden yleensä noin 2h aikaa ja juhla-/häämeikki 1h. Nämä ajat ovat vain suuntaa antavia, sillä pitkän ja paksun tukan työstäminen esim. sileälle nutturalle voi olla huomattavasti pitkäkestoisempi ja vaativampi prosessi, kuin lyhyen ja ohuen tukan kihartaminen laineille.

Sama pätee myös meikin kanssa. Toisen ajatus häämeikistä voi olla on täydellinen valojen, varjostusten ja ripsitupsujen kera tehty meikki, kun taas toisen käsitys juhlameikistä käsittää vain luonnollisen ja kestävän pohjameikin ja huulikiillon. Luonnollisesti myös oma ihon kunto määrittelee paljon meikkipohjan tekemiseen vaadittavaa aikaa.

Useampaa kampausta tehdessä, esim. morsian+kaaso(t), niitä pystytään tekemään jonkin verran limittäin, mutta silti aikaa on hyvä varata mieluummin reilummin, ettei tule kiire kirkkoon 😉 .

HUOM! TOISTAISEKSI MEILTÄ EI OLE SAATAVILLA KAMPAUSPALVELUITA LAINKAAN.

Voinko saada meikistä ja kampauksesta tarjouksen?

Jokainen meikki ja jokainen kampaus on uniikki käsintehty työ. Jokaiseen meikkiin ja jokaiseen kampaukseen meidän ammattitaitoiset tekijämme panostavat parhaan tietonsa, taitonsa, luovuutensa ja osaamisensa, jotta lopputuloksena olisi kaunein mahdollinen morsian tai muu juhlapäiväänsä viettävä prinsessa.

Vaikka asiakkaita tulisi meille kerralla monta samasta seurueesta, eivät tekijämme kuitenkaan voi yhdenkään asiakkaan kohdalla ”oikoa mutkia” ja tehdä kenenkään meikkiä tai kampausta yhtään sen nopeammin, sillä haluamme panostaa jokaiseen asiakkaaseemme aina kaiken osaamisemme ja luovuutemme parhaan mahdollisen lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Jokainen meikki ja jokainen kampaus vaatii tekijältään täyden ajankäytön ja täyden keskittymisen kulloiseenkin työhön kerrallaan. Meikkejä ja kampauksia ei voida tehdä liukuhihnalta ja normaalia nopeammin sillä perusteella, että meikattavia ja kammattavia tulee samasta seurueesta useampia. Tästä syystä niille ei myöskään lasketa pakettihintoja, vaan nämä uniikit työt tehdään aina voimassaolevan hinnaston mukaan.

HUOM! TOISTAISEKSI MEILTÄ EI OLE SAATAVILLA KAMPAUSPALVELUITA LAINKAAN.