Jalkahoito

Pedikyyrillä jalat kuntoon ja kauniiksi.

Perusjalkahoitoomme sisältyy aina jalkakylpy, sekä varsinainen jalkahoidon hoidollinen osuus, johon kuuluvat tarpeen mukaan kynsien, kynsinauhojen, kovettumien, syylien ja känsien käsittely. Jalkahoidon lopuksi jalkoihin levitetään virkistävä hoitovoide. Perusjalkahoitoa voidaan täydentää toivotuilla lisäpalveluilla, kuten jalkahieronnalla, kynsien lakkauksella, kynsien geelilakkauksella tai parafiininaamiolla.
Muistathan hoitaa jalkojasi. Ne kantavat ja liikuttavat sinua joka päivä.

Espoo | Kauniainen | Helsinki

Jalkahoito

Pedikyyrillä jalat kuntoon ja kauniiksi.

Perusjalkahoitoomme sisältyy aina jalkakylpy, sekä varsinainen jalkahoidon hoidollinen osuus, johon kuuluvat tarpeen mukaan kynsien, kynsinauhojen, kovettumien, syylien ja känsien käsittely. Jalkahoidon lopuksi jalkoihin levitetään virkistävä hoitovoide. Perusjalkahoitoa voidaan täydentää toivotuilla lisäpalveluilla, kuten jalkahieronnalla, kynsien lakkauksella, kynsien geelilakkauksella tai parafiininaamiolla.
Muistathan hoitaa jalkojasi. Ne kantavat ja liikuttavat sinua joka päivä.

Espoo | Kauniainen | Helsinki

Mitä jalkahoitoon kuuluu?

Perusjalkahoitoomme sisältyy aina jalkakylpy, sekä varsinainen jalkahoidon hoidollinen osuus, johon kuuluvat tarpeen mukaan kynsien, kynsinauhojen, kovettumien, syylien ja känsien käsittely. Jalkahoidon lopuksi jalkoihin levitetään virkistävä hoitovoide.

Mitä lisäpalveluja jalkahoitoon voi liittää?

Perusjalkahoitoa voidaan täydentää toivotuilla lisäpalveluilla, kuten jalkahieronnalla, kynsien lakkauksella, kynsien geelilakkauksella tai parafiininaamiolla. Voit koota itse unelmiesi jalkahoidon lisäämällä perusjalkahoitoon haluamasi lisäpalvelut.

Kauneuskeskus Fenixin jalkahoidot

Olemme koonneet valmiiksi kaksi suosittua jalkahoitokokonaisuutta, jotka löytyvät ajanvarauksestamme suoraan, ihan sellaisenaan.

Täydellinen jalkahoito

  • jalkakylpy, hoidollinen osuus (kynnet, kynsinauhat, kovettumat, syylät, känsät), hieronta ja kynsien lakkaus (tavallisella kynsilakalla)

Luxus-jalkahoito

  • jalkakylpy, hoidollinen osuus (kynnet, kynsinauhat, kovettumat, syylät, känsät), hieronta ja kynsien lakkaus (tavallisella kynsilakalla) sekä parafiininaamio

Kuinka nopeasti kynsilakka kuivuu?

Kynsilakan kuivuminen riippuu monesta tekijästä. Kynsilakan kuivumiseen vaikuttavat mm. käytetty valmiste, lakan koostumus, lakan sisältämät liuottimet ja lakan pigmentti.

Kynsilakan kuivuminen on itse asiassa haihtumisprosessi. Lakka ”kuivuu” sen sisältämien liuottimien hiljalleen haihtuessa lakasta.

Kynsilakka on päältä pohjalle kuivuva tuote. Lakan päälikerros saattaa tuntua aivan kuivalta jo 10 minuutin jälkeen, mutta pohjaa kohden lakka saattaa olla hyvinkin märkä. Tällöin lakkaus saattaa tärveltyä kynsien osuessa johonkin, vaikka lakka olisi päällisin puolin vaikuttanut aivan kuivalta.

Mitä enemmän väripigmenttiä lakassa on, sitä hitaammin se yleensä kuivuu. Runsaspigmenttisyys tekee lakasta paksua ja liuottimien haihtumisesta hitaampaa. Tästä syystä intensiivinen punainen lakka kuivuu huomattavasti vaaleaa helmiäislakkaa hitaammin. Ei ole ollenkaan tavatonta, ettei runsaspigmenttinen lakka ole vielä yli tunninkaan jälkeen kuiva.

Lakan kuivumisnopeus on aina yksilöllinen ja lakkakohtainen, eikä sitä voi mistään etukäteen ennustaa. Käytämme jalkahoidoissamme aina nopeasti kuivattavia päällyslakkoja ja kynsilakan pikakuivattajia, mutta siltikään emme pysty takaamaan lakan täydellistä kuivumista välittömästi jalkahoidon jälkeen.

Muistathan siksi tulla (sään salliessa) avonaisissa sandaaleissa, kun haluat lakkauksesi säilyvän hyvänä.

Huomioithan, että Kauneuskeskus Fenix ei ole vastuussa kynsien lakkauksesta jalkahoidosta lähtemisen jälkeen. Sukkien ja kenkien laittaminen tuoreen lakan päälle saa lakkauksen helposti menemään pilalle. Geelilakkauksen kanssa tällaista vaaraa ei luonnollisestikaan ole.

Parafiinihoito

Parafiinihoito perustuu hitaasti säteilevän matalan lämmön vaikutukseen ja soveltuu erityisen hyvin jalkahoitoihin.

Syväkosteuttava ja ihoa ravitseva lämmin parafiini lievittää kipua ja jäykkyyttä. Lämmin rauhoittava parafiini elvyttää myös verenkiertoa, avaa ihohuokoset ja tasoitta juonteikasta ihoa.

Hoidon lopputuloksena on pehmeä iho, joka myös näyttää terveemmältä.

Kosteuttava parafiinihoito soveltuu erinomaisesti jalkojen talvihoidoksi ja erityisesti jalkojen ihoa rasittaneen talven jälkeen, ihanien kesävarpaiden esiinsaamiseksi.

Miten parafiinihoito tehdään?

Hoidon aluksi jalat kuoritaan kosteuttavalla kuorinta-aineella, jotta hoitavat ainesosat imeytyvät ihoon mahdollisimman tehokkaasti. Tämän jälkeen jalat upotetaan 5 kertaa parafiinikylpyyn. Jähmettyessään parafiini muodostaa iholle ”kuoren”, jonka päälle laitetaan muovinen suojapussi ja froteinen lämpösukka, joka tehostaa hoidon vaikutusta.

Parafiini saa vaikuttaa jaloissa 10–15 minuuttia. Kun parafiini on saanut vaikuttaa, poistetaan parafiinikuori jaloista. Hoidon päätteeksi jalkojen iho on taivaallisen pehmeä.

Mikä on YUMI™ Feet -kovettumahoito?

Nopeasti ja helposti toteutettava hoito on markkinoiden parhaiten vaikuttava kovettumahoito. Laadukkaan koostumuksensa ja helppoutensa ansiosta hoito on jokaisen kuivista ja kovettuneista kantapäistä kärsivän luotettava liittolainen.

Miten YUMI™ Feet -kovettumahoito toimii?

YUMI™ Feetin ”De Si Jolis Pieds” eli ”Kauniit jalat” -kovettumahoito poistaa kovettumia jaloista vain 15 minuutissa. Välittömiä tuloksia tuottava kumouksellinen tuote on kehitetty ja valmistettu 100-prosenttisesti Ranskassa, ja se täyttää tiukat laatuvaatimukset. Kerran hoitoa kokeiltuasi ihastut varmasti ja palaat YUMI™ Feet-hoitoon aina uudelleen.

Kenelle YUMI™ Feet -kovettumahoito sopii?

YUMI™ Feet -kovettumahoito sopii erityisen hyvin kovettumien poistoon, kuiville kantapäille, känsille ja pykimille.

Onko YUMI™ Feet -kovettumahoito turvallinen?

YUMI™ Feet -tuotteet on kehitetty vankan asiantuntemuksen pohjalta. Koska brändi haluaa tarjota vain parasta laatua, on YUMI™ Feet -tuotteiden valmistusprosessi tarkkaan säännelty.

Miten YUMI™ Feet -kovettumahoito eroaa perinteisestä jalkahoidosta?

YUMI™ Feet -jalkahoito on kovettumahoito, jonka pääasiallisena tarkoituksena on poistaa kovettumia jaloista, tähän tarkoitukseen erityisesti suunnitellun hoitoprotokollan mukaisesti. YUMI™ Feet -jalkahoidossa jalkoja ei ole tarpeen kylvettää, sillä kovettumien poistamiseen ei tarvita ihoa pehmittävää jalkakylpyä. Tämän vuoksi jalkakylpy ei kuulu YUMI™ Feet -jalkahoitoon.

Voinko maksaa jalkahoidon hyvinvointiedulla?

Perusjalkahoidon ja perusjalkahoidon hieronnalla voi maksaa myös hyvinvointiedulla. Lue lisää edun käytöstä täältä.