HydraFacial™

Se kivuton uuden ajan ihonpuhdistus.

HydraFacial™ on ihonhoitomaailmaa mullistava, markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti, vain noin 30 minuutissa. Tehokkaat seerumit sisältävät ainesosia joiden avulla iho saa välittömästi kaunista kuulautta. HydraFacial™ -teknologia on nimetty parhaaksi ihonhoitoteknologiaksi USA:n johtavan kauneudenhoitoalan ammattilaislehtien toimesta jo useana vuonna peräkkäin.

Espoo | Kauniainen | Helsinki

HydraFacial™

Se kivuton uuden ajan ihonpuhdistus.

HydraFacial™ on ihonhoitomaailmaa mullistava, markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti, vain noin 30 minuutissa. Tehokkaat seerumit sisältävät ainesosia joiden avulla iho saa välittömästi kaunista kuulautta. HydraFacial™ -teknologia on nimetty parhaaksi ihonhoitoteknologiaksi USA:n johtavan kauneudenhoitoalan ammattilaislehtien toimesta jo useana vuonna peräkkäin.

Espoo | Kauniainen | Helsinki

HydraFacial™ on kotoisin USA:sta. Tämä kotimaassaan erittäin suosittu ihonhoitoteknologia valloittaa tällä hetkellä koko maailmaa. Teknologia on nimetty parhaaksi ihonhoitoteknologiaksi USA:n johtavan kauneudenhoitoalan ammattilaislehden Les Nouvelles Estetiques & SPA:n toimesta useana vuonna peräkkäin sekä vuonna 2015 New Beauty -lehden toimesta.

Mikä HydraFacial™-kasvohoito on?​

HydraFacial™ on markkinoiden ainoa ihonhoitomenetelmä, joka samanaikaisesti laitehoitona puhdistaa, kuorii, poistaa mustapäät ja valkopäät ja syöttää tehoaineet syvälle ihoon. Laitteen tehokkaalla alipaineimulla imetään ihosta kerääntyvä ehostus, ihon eritteet, lika, haitalliset mikrobit sekä ylimääräiset hoitonesteet erilliseen jätesäiliöön. Puhdistavaan ja kosteuttavaan perushoitoon voidaan lisätä lisätehoja erilaisten hoitopäiden ja patruunoiden avulla.

​HydraFacial™-hoitoon voidaan yhdistää esimerkiksi GlySal™-happokuorinta tai DermaBuilder™ -anti-age -peptidiliuoksen syöttö, joka silottaa juonteita botuliinin tavoin mutta kivuttomasti ja ilman pistoksia. Hoidon jälkeen iho tuntuu puhtaalta, pehmeältä ja kosteutetulta.

Minkälaiselle ihotyypille HydraFacial™ sopii?

HydraFacial™ sopii kaikenlaisille ihotyypeille, myös herkälle tai kuivalle iholle. Palaneelle, ekseema- ja psoriasispotilaille hoitoa ei kuitenkaan suositella.

Kenelle HydraFacial™ -hoitoa ei suositella?

HydraFacial™-hoitoa ei suositella tehtäväksi raskaana oleville naisille eikä tehoampullihoitoja imettäville naisille eikä asiakkaille, jotka ovat syöneet aknelääkityskuurin viimeisen vuoden aikana.

Kuinka kauan HydraFacial™ hoito kestää?

Kosteuttava ja puhdistava perushoito kestää noin 25 minuuttia. Lisäoptioita käytettäessa hoito kestää hoidon tyypistä riippuen n. 5-20 minuuttia pidempään.

Mille alueelle HydraFacial™-hoito tehdään?

HydraFacial™ -hoito tehdään vain kasvojen iholle. Kaulan alueelle tehtävä HydraFacial™-hoito on hoidon yhteydessä tehtävä lisämaksullinen lisäpalvelu ja sen voi varata HydraFacial™ -hoidon yhteyteen myös verkkoajanvarauksesta.

Mitä HydraFacial™-kasvohoidossa tapahtuu?      ​

HydraFacial™in patentoidulla HydroPeel® -hoitopäällä kosteutetaan, pehmennetään ja puhdistetaan ihoa. Puhdistuksessa käytetään seerumia, joka pehmentää talia ja syväpuhdistaa ihon hellävaraisesti. Seerumin kuorivina aineosina toimivat glukosamiini ja maitohappo sekä ihoa hellivinä aineosina hiivauute ja merileväuute. Tämä seerumi yhdessä HydroPeel® -kärkien kanssa kuorii ihoa tehokkaasti. HydroPeel® -kärkien erinomainen kuorintakyky perustuu kärjen patentoituun, spiraalimaiseen muotoon, joka kuorii jokaisella liikkeellä spiraalin useiden urien avulla ihoa tehokkaasti, mutta kivuttomasti.

Puhdistuksen ja kuorinnan jälkeen siirrytään ihohuokosten pyörrepuhdistusvaiheeseen, jossa mustapäät ja valkopäät tyhjennetään ilman komedorautaa ja siihen liittyviä epämiellyttäviä tuntemuksia. Tässä vaiheessa vaikuttavana liuoksena käytetään tähän kasvohoidon vaiheeseen kehiteltyä seerumia, joka sisältää salisyylihappoa. Salisyylihappo puhdistaa ihoa syvältä, irrottaen samalla kuollutta kuivaa ihosolukkoa. Kun puhdistus-, kuorinta- ja ihohuokosten pyörrepuhdistusvaiheet on tehty, siirrytään tehoaineiden imeyttämisvaiheeseen

Imeyttämisvaiheessa otetaan käyttöön antioksidanttiseerumi, joka on erittäin kosteuttava liuos. Antiox-seerumi sisältää runsaasti antioksidantteja sekä hyaluronihappoa. Aineet imeytyvät erittäin tehokkaasti syvälle ihoon HydroPeel® -kärjen synnyttämän vesipyörteen sekä vaikuttavien aineiden pienen molekyylikoon ansiosta

Mikä tekee HydraFacial™ista ainutlaatuisen?

HydraFacial™ista tekee ainutlaatuisen sen patentoitu teknologia. Tämän patentoidun teknologian ansiosta HydraFacial™ on ainoa menetelmä, joka pystyy samanaikaisesti puhdistamaan ja kuorimaan ihoa, tyhjentämään ihohuokoset mustapäistä ja valkopäistä, sekä imeyttämään iholle tehoaineita sellaisessa muodossa, jossa iho ottaa ne helpoiten vastaan. Hoitavat aineet jäävät myös hoidon jälkeen vaikuttamaan iholle useiden päivien ajaksi, joka parantaa HydraFacial™illa saavutettavia hoitotuloksia entisestään.

​HydraFaciali™n salaisuus piilee sen patentoiduissa, suurikokoisissa HydroPeel™-hoitokärjissä, joiden spiraalimainen muoto mahdollistaa tehokkaan puhdistuksen ja kuorinnan, ihohuokosten tyhjennyksen sekä tehoaineiden imeytyksen. Spiraalimainen muoto synnyttää iholla hoitotiivisteistä vesipyörteen, joka yhdessä spiraalien hankaavien reunojen kanssa kuorii ihoa tehokkaasti, mutta kivuttomasti. Samalla vesipyörteellä saadaan syötettyä tehoaineet ihoon tehokkaasti ja siten, että ne jäävät pysymään iholla useiden päivien ajaksi hoidon jälkeen.

Miltä hoito tuntuu?

Hoito tuntuu miellyttävältä eikä yleensä aiheuta kipua eikä ikäviä tuntemuksia. Jopa perinteisesti komedoraudalla tehty ”puristelu” tapahtuu HydraFacial™-hoidossa sen Vortex-vesipyörrepuhdistuksen ansiosta kivuttomasti.

Minkälaisia iho-ongelmia HydraFacial™illa voidaan hoitaa?

 • Auringon aiheuttamat ihomuutokset; ihon pigmenttihäiriöt; epätasainen ihonväri
 • Hienot juonteet ja rypyt; kuiva iho
 • Ihon kirkkauden/kimmoisuuden/kiinteyden puute
 • Rasvainen iho ja akneiho; tukkeutuneet ja suurentuneet ihohuokoset (hyvin tyypillisiä nuorilla ja miehillä)

Onko HydraFacial™-hoito turvallinen?

HydraFacial™issa käytetään ainoastaan turvalliseksi todettuja ainesosia. Kuorinta on liuosten, spiraalimaisen hoitopään ja vesipyörteen ansiosta tehokas, mutta turvallinen. Hoidon jälkeen voit palata välittömästi takaisin arkiaskareisiisi. Hoito on hygieeninen, koska HydroPeel®-hoitokärjet ovat kertakäyttöisiä ja ne vaihdetaan jokaisen asiakkaan jälkeen.

Koska hoidon tulokset näkyvät?

Tulokset näkyvät välittömästi, mutta koska tehoaineet jäävät vaikuttamaan iholle vielä useiden päivien ajan hoidon jälkeen, parhaiten tulokset näkyvät useiden päivien päästä.

Mitä pitää huomioida tai tehdä hoidon jälkeen?

Koska hoidossa käytetään myös hedelmähappoja, tulee hoidon jälkeen välttää suoraa auringonvaloa ja käyttää aurinkosuojakerrointa, vähintään SPF30. Paras tulos saavutetaan käymällä säännöllisesti HydraFacial-hoidoissa ja käyttämällä aktiivisesti ihotyypille sopivia kasvojen kotihoitotuotteita.

Mitkä ovat HydraFacial™ -hoidon jälkeen normaaleja ihoreaktioita?

Vaikka HydraFacial™ ei ole varsinaisesti kemiallinen kuorinta, käytetään HydraFacial™ -hoidossa kemiallisia kuorinta-aineita, AHA- ja BHA-happoja. Yleensä iho ei reagoi HydraFacialin happomääriin, mutta on mahdollista, että hyvin herkkä iho saattaa äärimmäisen harvinaisissa tapauksissa olla kosketusarka, saattaa punoittaa, saattaa mennä pinnalta rusehtavaksi, saattaa kirvellä/nipistellä/kihelmöidä/kutista, saattaa hilseillä voimakkaastikin, saattaa olla turvoksissa ja hoitotuotteet saattavat kirvellä iholla. Nämä oireet ovat kuitenkin ohimeneviä, eikä niistä tarvitse huolestua. Huolellinen ihon kosteuttaminen vie oireet muutamissa päivissä pois.

Mitä erilaisia HydraFacial™ hoitoja on tarjolla?

HydraFacial™ – Signature

Ihon peruskuntoa korjaava ja syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial -kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää ihohuokoset musta- ja valkopäistä ja syöttää ihoon tehoaineita jättäen ihon hehkuvan kuulaaksi.

 • kuorinta
 • puhdistus
 • ihohuokosten tyhjennys
 • tehoaineiden imeytys
 • hoitoaika n. 30 min

HydraFacial™ – Clarifying

Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä pienentäen samalla laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial -hoitomenetelmä poistaa ihon epäpuhtaudet, musta- ja valkopäät kivuttomasti jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal -happokuorinta.

 • kuorinta
 • happokuorinta
 • puhdistus
 • ihohuokosten tyhjennys
 • tehoaineiden imeytys
 • hoitoaika n. 30 min

SUOSITUIN IHOHUOKOSET SYVÄPUHDISTAVA HYDRAFACIAL™ -HOITO!

HydraFacial™ – Age Refinement

Kypsän ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä pigmenttimuutoksista aina syviin ryppyihin hyödyntäen Dermabuilder -peptidiampullia, hyaluronihappoa sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä tehouutteita. Hoidon aikana tehdään tarvittaessa myös GlySal -happokuorinta.

 • kuorinta
 • happokuorinta
 • puhdistus
 • ihohuokosten tyhjennys
 • tehoaineiden imeytys – tehoaineena ikäntymistä vastaan taisteleva DermaBuilder-tehoseeurmi
 • hoitoaika n. 30 min