Kauneushoitola Kauniainen

Kauneuskeskus Fenix Kauniainen sijaitsee Kauniaisten keskustassa, katutasossa, Kauppakeskus Granin rakennuksessa, osoitteessa Tunnelitie 4.

Löydät meidän kaupakeskuksen juna-aseman puoleisesta päädystä.

Kauneuskeskus Fenixin Kauniaisten toimipisteestä löydät kauneushoitola- ja kynsistudiopalveluiden lisäksi myös suihkurusketuksen.

Kauneushoitola Kauniainen

Kauneuskeskus Fenix Kauniainen sijaitsee Kauniaisten keskustassa, katutasossa, Kauppakeskus Granin rakennuksessa, osoitteessa Tunnelitie 4.

Löydät meidän kaupakeskuksen juna-aseman puoleisesta päädystä.

Kauneuskeskus Fenixin Kauniaisten toimipisteestä löydät kauneushoitola- ja kynsistudiopalveluiden lisäksi myös suihkurusketuksen.

Kauneuskeskus Fenix Kauniainen oli järjestyksessä toinen Fenix kauneushoitoloistamme.

Kauneushoitolamme Kauniaisissa avattiin 2011 ja se perustettiin Graniin oikeastaan yleisön pyynnöstä. Espoon hoitolassamme käynyt mittava kauniaislainen asiakaskunta toivoi ”omaa Fenixiä” Graniin pitkään. Sopivan liiketilan osuttua eteen oli kysyntään vastattava ja toiveet toteutettava. Kauneuskeskus Fenix Kauniainen oli syntynyt.

Granin Kauneuskeskus Fenixistä löydät paitsi kattavat kauneushoitolapalvelut, myös ammattitaitoiset kynsistudiopalvelut.

Kauneushoitolamme tarjoaa palvelumenussaan mm. seuraavat ihanat hoidot: kasvohoito, HydraFacial, timanttimikrohionta, ihopuhdistus, mikroneulaus, jalkahoito, ripset ja kulmat, Yumi Lashes -kestotaivutus, Yumi Brows -kulmien laminointi, sokerointi, suihkurusketus, intialainen päähieronta, ripsien pidennys.

Kynsistudistamme saat geelikynnet, geelilakkaukset sormiin ja varpaisiin, sekä manikyyrit.

AUKIOLOAJAT

  • MA-PE 8-21
  • LA 8-14
  • SU Sopimuksen mukaan

KOKEMUKSIA FENIXIN KAUNIAISTEN KAUPPAKESKUS GRANIN HOITOLASTA

Hieno asiakaspalvelu ja välitön seurustelu kruunasi kokemuksen.

E.M.

Viktoria on ihan paras! Hän tekee huolella kestävät kynnet. En käy muilla. Lisäksi ilta-ajat sopivat minulle parhaiten ja yleensä löydän itselleni parhaiten sopivan ajan.

L.L.

Kiitos Isabella! Olipa huippukokemus – parasta mahdollista työn jälkeä ja erinomaisen mukavaa seuraa! Nähdään uudestaan muutaman viikon kuluttua!

O.M.

Aivan ihana luksushoito, kiitos.

M.J.

Miellyttävä ja rentouttava hoito, ystävällinen palvelu, kiitos!

M.Y-O.

Kynsiwelho Viktoria olet ainut joka on saanut halkeilevissa kynsissäni pysymään geelikynnet viikkoja!
Upeaa ammattitaitoa ?

M.N.

Isabella tuntee jo minut ja tarvittavan ajan hoitoihin. Helpottaa varaamista ja yhteistyötä. Ihanat sokeroinnit, jalkahoito, geelilakat ja ripsien ja kulmien värjäykset! Kiitos Isabella!
Terkuin Mira Mannermaa

M.M.

Erittäin tyytyväinen sokeroinnin lopputulokseen! Nyt on taas ihanan sileät sääret ja karvattomat kainalot ? Itse sokerointikin oli yllättävän kivutonta. Iso kiitos jälleen hyvästä sokeroinnista!

P.T.

Aina hyvää palvelua ja huolellista työtä.

K.O.

Aivan mahtava jalkahoito ja lakkaus!

V.K.

Kadin työ aina ensiluokkaista ja palvelu sydämellistä 🙂

A.H.

Kiitos rentouttavasta kokemuksesta! Hoito oli ammattimaisesti tehty ja palvelu ystävällistä 🙂

A.O.

Kadi on nopea ja paras geelikynsien tekijä mitä tiedän. Hänellä on erinomainen silmä ja hän osaa aina muotoilla kynnet harvinaisen kauniiksi.

I.P.

Aivan ihana kokemus! 7-vuotiaalle laitettiin korvakorut ja palvelu oli asiantuntevaa ja ystävällistä ja kiireetöntä. Jäi todella hyvä mieli sekä tyttärelle että äidille. Tulemme ehdottomasti muissa asioissa uudestaan ja suosittelen lämpimästi eteenpäin.

J.P.

Ihana hemmotteluhetki arjen keskellä.

N.A.

Todella ammattitaitoinen tekijä. Pumpulihoito tuntui hyvältä.

S.B.

Aivan ihana palvelu ja loistava työn jälki! On ilo olla asiakkaana kun tekijä on työstään tarkka ja ylpeä, silloin tietää saavansa parhaan lopputuloksen 🙂

J.A.

Hoito oli ihan täysi kymppi!

A.N.

Ihana, osaava asiakaspalvelu ❤️ Kannatti ajaa kauempaakin.

U.L.

Kadin sokerointi oli varmasti vähiten kivualias, missä olen ollut. Se oli enemmänkin niin rentouttava, että meinasi nukahtaa hoitopöydälle.

V.V.

Paras kasvohoito ikinä ja tähän ikään mennessä (60 v) olen käynyt kuitenkin monissa kymmenissä hoidoissa koti- ja ulkomailla. Taitava, osaava,huolellinen ja ystävällinen ammattilainen, jonka hoitoon tulen jatkossa varaamaan ajan. Kiitos Isabella!

R.A.

Taattua laatua Tuulian osaavissa käsissä! Sokerointi tehtiin sopivan ripeästi ja lopputulos oli ensiluokkainen – suurkiitos Tuulia!

A.M.

Erittäin taitavasti tehty jalkahoito ja iloinen sekä energinen asiakaspalvelija. Lisäplussaa tuo tunnelmallinen, rento ja kodikas sisustus.

T.K.

Olen todella tyytyväinen ja ripseni ovat upeat!

D.L.

Sawa oli todella ystävällinen ja piti mukavuudestani huolta koko ajan. Hän oli hyvin asiantunteva ja vastasi kysymyksiin mielellään, sekä antoi neuvoja. Kaikista Fenixin työntekijöistä, Sawa on kyllä suosikkini! Tulen ehdottomasti takaisin Sawan asiakkaana.

C.P.

Ystävällinen, reipas, rauhallinen, mutta ripeä ja työn jälki on hyvää. Hoidon aikana on rauhallinen tunnelma, eikä sokerointi tunnu läheskään niin pahalta kuin monen muun tekemänä. Olen erittäin tyytyväinen!

H.A.

Viktoria teki minulle ranskalaiset rakennekynnet ja jälki oli erinomaista. Hän varmisti mielipiteeni jokaisen työvaiheen kohdalla, jotta lopputulos miellyttää minua. Missään vaiheessa ei sattunut. Ehdottomasti suosittelen häntä muillekin, jos mietitte uusia rakennekynsiä itsellenne.

K.S-J.

Jälleen kerran upeat kynnet! Viktorian ammattitaito ja asiakaspalvelu on huippuluokkaa!

J.N.

Oli jälleen kerran niin hyvää palvelua ja oli mukavaa aloittaa aamu rupatellen niitä näitä ihanan Isabellan kanssa. Kiitos!

M.K.

KAUNIAISISSA SINUA PALVELEVAT

Kosmetologit ja kynsiteknikot