Kauneushoitola Kauniainen

Kauneuskeskus Fenix Kauniainen sijaitsee Kauniaisten keskustassa, katutasossa, Kauppakeskus Granin rakennuksessa, osoitteessa Tunnelitie 4.

Löydät meidän kaupakeskuksen juna-aseman puoleisesta päädystä.

Kauneuskeskus Fenixin Kauniaisten toimipisteestä löydät kauneushoitola- ja kynsistudiopalveluiden lisäksi myös suihkurusketuksen.

Kauneushoitola Kauniainen

Kauneuskeskus Fenix Kauniainen sijaitsee Kauniaisten keskustassa, katutasossa, Kauppakeskus Granin rakennuksessa, osoitteessa Tunnelitie 4.

Löydät meidän kaupakeskuksen juna-aseman puoleisesta päädystä.

Kauneuskeskus Fenixin Kauniaisten toimipisteestä löydät kauneushoitola- ja kynsistudiopalveluiden lisäksi myös suihkurusketuksen.

Kauneuskeskus Fenix Kauniainen oli järjestyksessä toinen Fenix kauneushoitoloistamme.

Kauneushoitolamme Kauniaisissa avattiin 2011 ja se perustettiin Graniin oikeastaan yleisön pyynnöstä. Espoon hoitolassamme käynyt mittava kauniaislainen asiakaskunta toivoi ”omaa Fenixiä” Graniin pitkään. Sopivan liiketilan osuttua eteen oli kysyntään vastattava ja toiveet toteutettava. Kauneuskeskus Fenix Kauniainen oli syntynyt.

Granin Kauneuskeskus Fenixistä löydät paitsi kattavat kauneushoitolapalvelut, myös ammattitaitoiset kynsistudiopalvelut.

Kauneushoitolamme tarjoaa palvelumenussaan mm. seuraavat ihanat hoidot: kasvohoito, HydraFacial, timanttimikrohionta, ihopuhdistus, mikroneulaus, jalkahoito, ripset ja kulmat, Yumi Lashes -kestotaivutus, Yumi Brows -kulmien laminointi, sokerointi, suihkurusketus, intialainen päähieronta, ripsien pidennys.

Kynsistudistamme saat geelikynnet, geelilakkaukset sormiin ja varpaisiin, sekä manikyyrit.

AUKIOLOAJAT

  • MA-PE 8-21
  • LA 8-14
  • SU Sopimuksen mukaan

KOKEMUKSIA FENIXIN KAUNIAISTEN KAUPPAKESKUS GRANIN HOITOLASTA

Ihana, osaava asiakaspalvelu ❤️ Kannatti ajaa kauempaakin.

U.L.

Ihana hemmotteluhetki arjen keskellä.

N.A.

Kadin sokerointi oli varmasti vähiten kivualias, missä olen ollut. Se oli enemmänkin niin rentouttava, että meinasi nukahtaa hoitopöydälle.

V.V.

Taattua laatua Tuulian osaavissa käsissä! Sokerointi tehtiin sopivan ripeästi ja lopputulos oli ensiluokkainen – suurkiitos Tuulia!

A.M.

Aina hyvää palvelua ja huolellista työtä.

K.O.

Miellyttävä ja rentouttava hoito, ystävällinen palvelu, kiitos!

M.Y-O.

Ystävällinen, reipas, rauhallinen, mutta ripeä ja työn jälki on hyvää. Hoidon aikana on rauhallinen tunnelma, eikä sokerointi tunnu läheskään niin pahalta kuin monen muun tekemänä. Olen erittäin tyytyväinen!

H.A.

Kynsiwelho Viktoria olet ainut joka on saanut halkeilevissa kynsissäni pysymään geelikynnet viikkoja!
Upeaa ammattitaitoa ?

M.N.

Hieno asiakaspalvelu ja välitön seurustelu kruunasi kokemuksen.

E.M.

Aivan mahtava jalkahoito ja lakkaus!

V.K.

Oli jälleen kerran niin hyvää palvelua ja oli mukavaa aloittaa aamu rupatellen niitä näitä ihanan Isabellan kanssa. Kiitos!

M.K.

Erittäin tyytyväinen sokeroinnin lopputulokseen! Nyt on taas ihanan sileät sääret ja karvattomat kainalot ? Itse sokerointikin oli yllättävän kivutonta. Iso kiitos jälleen hyvästä sokeroinnista!

P.T.

Aivan ihana kokemus! 7-vuotiaalle laitettiin korvakorut ja palvelu oli asiantuntevaa ja ystävällistä ja kiireetöntä. Jäi todella hyvä mieli sekä tyttärelle että äidille. Tulemme ehdottomasti muissa asioissa uudestaan ja suosittelen lämpimästi eteenpäin.

J.P.

Viktoria teki minulle ranskalaiset rakennekynnet ja jälki oli erinomaista. Hän varmisti mielipiteeni jokaisen työvaiheen kohdalla, jotta lopputulos miellyttää minua. Missään vaiheessa ei sattunut. Ehdottomasti suosittelen häntä muillekin, jos mietitte uusia rakennekynsiä itsellenne.

K.S-J.

Hoito oli ihan täysi kymppi!

A.N.

Kiitos Isabella! Olipa huippukokemus – parasta mahdollista työn jälkeä ja erinomaisen mukavaa seuraa! Nähdään uudestaan muutaman viikon kuluttua!

O.M.

Kiitos rentouttavasta kokemuksesta! Hoito oli ammattimaisesti tehty ja palvelu ystävällistä 🙂

A.O.

Erittäin taitavasti tehty jalkahoito ja iloinen sekä energinen asiakaspalvelija. Lisäplussaa tuo tunnelmallinen, rento ja kodikas sisustus.

T.K.

Olen todella tyytyväinen ja ripseni ovat upeat!

D.L.

Aivan ihana luksushoito, kiitos.

M.J.

Kadin työ aina ensiluokkaista ja palvelu sydämellistä 🙂

A.H.

Viktoria on ihan paras! Hän tekee huolella kestävät kynnet. En käy muilla. Lisäksi ilta-ajat sopivat minulle parhaiten ja yleensä löydän itselleni parhaiten sopivan ajan.

L.L.

Paras kasvohoito ikinä ja tähän ikään mennessä (60 v) olen käynyt kuitenkin monissa kymmenissä hoidoissa koti- ja ulkomailla. Taitava, osaava,huolellinen ja ystävällinen ammattilainen, jonka hoitoon tulen jatkossa varaamaan ajan. Kiitos Isabella!

R.A.

Todella ammattitaitoinen tekijä. Pumpulihoito tuntui hyvältä.

S.B.

Aivan ihana palvelu ja loistava työn jälki! On ilo olla asiakkaana kun tekijä on työstään tarkka ja ylpeä, silloin tietää saavansa parhaan lopputuloksen 🙂

J.A.

Jälleen kerran upeat kynnet! Viktorian ammattitaito ja asiakaspalvelu on huippuluokkaa!

J.N.

Isabella tuntee jo minut ja tarvittavan ajan hoitoihin. Helpottaa varaamista ja yhteistyötä. Ihanat sokeroinnit, jalkahoito, geelilakat ja ripsien ja kulmien värjäykset! Kiitos Isabella!
Terkuin Mira Mannermaa

M.M.

Kadi on nopea ja paras geelikynsien tekijä mitä tiedän. Hänellä on erinomainen silmä ja hän osaa aina muotoilla kynnet harvinaisen kauniiksi.

I.P.

Sawa oli todella ystävällinen ja piti mukavuudestani huolta koko ajan. Hän oli hyvin asiantunteva ja vastasi kysymyksiin mielellään, sekä antoi neuvoja. Kaikista Fenixin työntekijöistä, Sawa on kyllä suosikkini! Tulen ehdottomasti takaisin Sawan asiakkaana.

C.P.

KAUNIAISISSA SINUA PALVELEVAT

Kosmetologit ja kynsiteknikot