Kauneutta ja
hyvinvointia Sinulle

– juuri sellaisena kuin olet!

Olet tervetullut meille juuri sellaisena kuin olet

Yli 16 vuoden kauneudenhoitoalan kokemuksella voimme sanoa tietävämme paljonkin niistä ajatuksista, mitä asiakkaamme saattavat hoitotuoleihimme istuttuaan ajatella. Siinä missä toinen hehkuu itsevarmaa kauneutta ovesta sisään kävellessään, voi toinen kokea rankkojakin itsetunnon ongelmia, kun ulkoinen olemus ei vastaa sitä mitä kaikkialla oletetaan. Iho-ongelmat, ikääntyminen ja ulkonäön kovat vaatimukset ovat tuttuja meille kaikille – naisille ja miehille, nuoremmille ja vanhemmille.

Istuminen kauneushoitolan tuoliin ei kuitenkaan tarkoita, että jokainen meistä tahtoisi näyttää hehkutetuimmalta somevaikuttajalta. Me Kauneuskeskus Fenixissä tahdomme tukea sitä kauneutta mitä sinussa on. Tahdomme olla asiakkaan toiveiden tukena ja yritämme yhdessä jokaisen asiakkaan kanssa löytää yhteisen vision juuri Sinun kauneudestasi. Meillä kauneus lähtee Sinusta!

"Jos löydät itsesi peilin äärestä murehtimassa ihoon ilmestynyttä ongelmaa, älä jää pohtimaan sitä yksin."

Kauneus on hyvinvointia

Oletko joskus ajatellut, että käynti kauneushoitolassa on vain turhamaista itsekkyyttä? Uskallamme olla eri mieltä. Lukuisat tutkimuksetkin todistavat, että itsestä huolehtiminen ja hyvänolon tunteminen ovat hyvinvoinnin tärkeintä ydintä. Palveluvalikoimassamme on sekä hemmotteluhoitoja että päivittäistä kauneutta boostaavia hoitoja. Erityisesti naiset tietävät miten paljon itsensä kauniiksi tunteminen ja hetki rentouttavaa omaa aikaa voi vaikuttaa ihan kaikkeen.

Me hoidamme kauneushoitoloissamme päivittäin myös oikeita haastavia iho-ongelmia ja
korjaamme jalkojen terveyttä jalkahoidoissamme. Monikin hoitomme vaikuttaa suoraan
terveyteen, kun saamme hoidettua ihon tulehduksia ja kuivien jalkapohjien repeytymiä kuntoon. Hemmotteluhoidoilla on sen sijaan iso rooli mielen hyvinvoinnissa. Erilaisilla kosketusterapiaan perustuvilla hieronnoilla tahdomme auttaa stressistä ja kiireestä kärsiviä voimaan paremmin ja antamaan hetki lepoa. Hyvä olo rakentuu yhdistelmästä terveyttä ja mielen tasapainoa. Jokainen ansaitsee voida hyvin, kokonaisvaltaisesti.

Loppuun vielä lempeä kehoitus: Jos löydät itsesi peilin äärestä murehtimassa ihoon ilmestynyttä ongelmaa, älä jää pohtimaan sitä yksin vaan ota yhteys asiakaspalveluumme ja kysy miten voisimme auttaa. Ja jos olet jo pitkään haaveillut omasta kauneushoitolahetkestä, älä enää siirrä ajatusta pidemmälle, vaan varaa se  nyt. Olet sen ansainnut!

Kerro meille miten voisimme auttaa Sinun kauneuttasi,
Sinun hyvinvointiasi parhaiten?